Anne Kukkohovin suosikit Lontoossa

Anne Kukkohovi on rutinoitunut liikematkustaja. Työmatkoilla ollessaan hänen aikataulunsa on usein tiukka ja hän kokeekin omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan huolehtimisen tärkeäksi. 

Anne Kukkohovi tekee matkasuunnitelmansa hyvissä ajoin aina kun mahdollista ja matkustaa vähintään päivää aikaisemmin kohteisiin, joihin on matkustettava mannertenvälisillä lennoilla. Näin sielu ehtii asettumaan ruumiiseen. Liikunta on tärkeä osa Annen päivärutiinia myös työmatkoilla: ”Kävelen paljon joka päivä. Kävellessä kunto kohenee, ja samalla ympäristön kokee eri tavalla kuin autosta käsin. Rennompiin palavereihin voi hyvin mennä myös lenkkareissa, tennarit ovat tällä hetkellä trendikäs valinta - myös mekon kanssa".

Hotellielämä ei ole Annelle syy luistella kehonhuoltorutiineista. Venyttely ja lihashuolto on helppo toteuttaa paikasta riippumatta, ja päivittäinen puolen tunnin hetki saa Annen hiljentymään omien ajatusten ja tuntemusten äärelle. "Liikunnan tuottamat mielihyvähormonit ovat tervetullut lisä jokaiselle työpaineiden äärellä tasapainottelevalle", kertoo Anne. 

"Jos ei voi fyysisesti hyvin, ei yksinkertaisesti jaksa työpaineita ja sosiaalisesti uuvuttavia tilanteita", muistuttaa Anne.

Annen suositukset hyvinvoinnin vaalimiseen

 • Säilytä arki arkena ja juhlat juhlina
  Anne suosii terveellistä ruokavaliota, vaikkei olekaan ruoan suhteen pilkuntarkka. Oman hyvinvoinnin kannalta tärkeitä periaatteita ei siis sovi unohtaa Helsinki-Vantaalle: "Jos jokaista reissua juhlistaa alkoholilla ja roskaruoalla, muuttuu käytös helposti tavaksi". 
   
 • Kun haluat hemmotella itseäsi
  Spa-hoidot ovat takuuvarma tapa rentoutua. Erityisesti W-hotelliketjun spat ovat keitaita laatutietoiselle, trendikästä ja rentoa ilmapiiriä arvostavalle.
   
 • Kun haluat hikoilla stressin pois kehostasi
  Bikram-jooga löytyy nykyään jokaisesta suurkaupungista. Se on raskas laji, mutta tunti noudattaa aina samaa kaavaa riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet.

 


 

 • Kun haluat varmistaa kauneusunet 
  Useat kansainväliset hotelliketjut sekä pienemmät boutique-hotellit ovat panostaneet jo useiden vuosien ajan vieraidensa yöunien turvaamiseen. Esimerkiksi Four Seasons -ketjun hotelleissa voit valita sänkysi pehmeyden kolmesta eri vaihtoehdosta. Lisäksi monissa hotelleissa on tarjolla erilaisia tyyny- ja peittovaihtoehtoja – puhumattakaan ylellisistä lakanavalikoimista. 

 

Työ vie monen suomalaisen maailmalle ja välillä Lontooseen

Niin myös Annen, jolle kaupungista on tullut kuin toinen koti. Viime vuonna hän reissasi Helsinki-Lontoo -väliä tiuhaan oman kosmetiikkabrändin, Supermoodin, lanseerauksen tiimoilta. Töiden jälkeen Anne viihtyy kaupungissa erinomaisesti. Tämän artikkelin kainalojutusta löydät Annen suosikit työmatkojen tyhjiin hetkiin Lontoossa, ne auttavat selättämään koti-ikävän.

Lisää artikkeleita hyvinvoinnista ja yksinäisyydestä. Nekin kuuluvat liikematkustajan elämään.

Anne antaa edellisessä haastattelussaan vinkkejä mm. kansainvälistymisestä haaveileville yrittäjille.  Olemme julkaisseet myös Maaret Kallion ajankohtaisia haastatteluja ja koskettavia videoita työkseen matkustajan hyvinvoinnista ja yksinäisyydestä. Käy tsekkaamassa, aihe on erittäin ajankohtainen: Kun ikävä valtaa mielentunnetaidot sekä liikematkustajan hyvinvointi.  Jos olet kiinnostunut turvallisuudesta, käy kuuntelemassa Jarno Limnéllin loistava videohaastattelu ja vinkit. 

Yksinäisyys koskettaa joskus jokaista - myös työkseen matkustavia

Olemme mukana taistelussa yksinäisyyttä vastaan. Yhteisöllisyys ja toisten huomioiminen ovat osa palvelufilosofiaamme, ja siksi haluamme jakaa matkustajille vinkkejä työssä ja työmatkalla jaksamiseen, helpompaan ja mukavampaan elämään, joka inspiroi myös arkena. Tavoitteenamme onkin tulla Suomen parhaaksi palveluyritykseksi.