Asiakkaamme

Wolt: Kohtaamiset ovat tärkeitä startupille

- Meillä on tarpeeksi tekemistä keskittyessämme palveluidemme kehittämiseen sen sijaan että surffaisimme netissä lentotarjouksien perässä, summaa General Manager Lotta Wikman matkatoimiston käyttämisen hyödyt Woltille ja kaikille muillekin startupeille.

 

Stora Enso: Liikematkustus raiteilla

Kiskot vievät storaensolaisia ympäri Suomea. Paljon matkustava yritys on löytänyt junamatkustuksen edut yhteistyössä VR:n ja SMT:n kanssa. Poimi täältä parhaat vinkit myös omalle yrityksellesi.

 

Tommi Mäkinen Racing vie rallia maailmalle

Tommi Mäkinen Racing on harvinainen suomalainen yritys, sillä se edustaa Toyota Motor Corporationia kansainvälisen autourheiluliiton FIA:n MM-rallisarjassa ja rakentaa ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä Toyotalle uutta autoa ensi vuoden pääsarjan kilpailuja varten. Mutta mihin rallitalli tarvitsee matkatoimistoa? TMR tiesi vastauksen heti.

 

NIB otti käyttöön SMT:n matkatoimistopalvelut

Kun Nordic Investment Bank (NIB) kilpailutti matkatoimistopalvelunsa vuodenvaihteessa, se etsi kustannustehokkaita palveluita sekä kumppania, joka ajattelee ja hyödyntää teknisiä ratkaisuja modernilla tavalla ja käyttäjäystävällisesti. Lue Elina Mustosen kokemuksia implementoinnista SMT:n kanssa.

 

Uponor: Mutkattomuutta liikematkustamiseen

SMT hoitaa 30 maassa toimivan Uponorin matkahallintoa: online-varausjärjestelmää ja aktiivista kehitystyötä. Lue vinkkimme työmatkustamisen sujuvoittamiseksi. 

 

Aleksi Henny, Rosendahl Nextrom: Tehoa online-varaamisesta

Matkustajien mukavuus ja turvallisuus ovat Rosendahl Nextromin työmatkavarausten johtotähtinä. Silti yritys on lisäksi onnistunut keskittämään varauksia SMT Online -palveluun ja säästämään selvää rahaa. Travel Manager Aleksi Henny vinkkaa, miten. 

 

Eeva Oinonen, Suominen Oyj: Yhteistyö avainasemassa

Mistä on hyvä Client Manager tehty? Ainakin asiakastuntemuksesta, aidosta ylpeydestä omasta yrityksestään sekä avun tarjoamisesta, kertoo Suominen Oyj:n Eeva Oinonen, jolle kokemusta yhteistyöstä asiakasvastaavien kanssa on ehtinyt kertyä.

 

Noora Fils, Helsingin kaupunki: Matkahallinta hanskassa

Miten pidät matkahallinnan langat käsissäsi, jos yksiköitä on yli kolmekymmentä ja matkustajia useita tuhansia? Noora Fils Helsingin kaupungilta kertoo omista kokemuksistaan matkustusasioiden koordinoinnista ja tiedonvälityksestä. 

 

Irene Lamberg, DNA: Kohtaamisten arvo ei katoa

DNA ja SMT ovat kehittäneet asiakkaan ja matkatoimiston välistä yhteistyötä jo vuodesta 2010 lähtien. Työntekijät varaavat matkansa keskitetysti assistenteilta, jotka seuraavat samalla DNA:n matkustussäännön noudattamista.

 

Mira Ahjoniemi: LEO Pharmalla matkustajatkin varaavat helposti itse

LEO Pharma on onnistunut siinä, mitä monet yritykset vielä ihmettelevät. Kaikki LEO Pharman työntekijät Suomessa matkustavat ja varaavat itse matkansa SMT Online -palvelusta.

 

Harriet Lemberg, Valio: Me panostamme matkustajiimme

Kun työntekijämme matkustaa paljon työssään, meille on tärkeää, että hän saapuu perille virkeänä ja työkuntoisena, sanoo Valion HR-asiantuntija ja matkakoordinaattori Harriet Lemberg. - Siksi hinta ei ole aina ykkönen.

 

Paula Kivilompolo, Stora Enso: Hotellivaraukset yhden klikkauksen taktiikalla

Hotellivaraukset kuuluvat oleellisena osana Stora Enson henkilöstön matkanvarausprosessiin. Hotellivarauksia tehdään sekä kotimaan että ulkomaan hotelleihin, sillä työn puolesta matkustavia henkilöitä on tuhansia.

 

Katariina Kokko, Rapala: Nappasimme SMT:n kumppaniksemme

Rapala-konsernin matkustuspalvelut ovat siirtyneet SMT:lle. Group Travel Manager Katariina Kokko kiittää sujuvaa implementointia.

 

Tommy Grahn, Outokumpu: Pitkien tuotteiden pomo matkustaa ahkerasti

Kun alaisia on kolmessa eri maassa ja asiakkaita ympäri maailmaa, ei ihme, että matkapäiviäkin kertyy useita kymmeniä vuodessa. Tommy Grahn tietää, mitä reissaaminen työn merkeissä on.

 

Pekka Puska: Matkustusta, terveyttä ja hyvinvointia

Vanha viisaus on, että maapallo on kutistumassa ja rajat madaltumassa. Olemme yhä riippuvaisempia kansainvälisistä asioista. Niissä mukana oleminen on myös kansallinen etumme.