GBT:läinen

Sari Takala ja Kirsi Krasnova
31.10.2019 13:47
Tervetuloa mukaan kurkistamaan kulissien taakse liikematkatiimiemme elämään! Tällä kertaa paparazzimme bongasi pari iloista Operations Coachia eli Sari Takalan ja Kirsi Krasnovan.
Jutta Vatanen
17.9.2019 09:37
Ihmiset alkavat olla jo melkoisia konkareita erilaisissa integraatioissa. Se tarkoittaa väkisinkin muutosta aika monessa asiassa myös ihmisille, meille työntekijöille. Tässä kohtaa kannattaa kaivaa esille muutosjohtamisen opit: miten ihmiset saadaan puhaltamaan yhteiseen hiileen, hälvennetään pelkoja ja opitaan arvostamaan erilaisuutta ja tehdään siitä vahvuus. Ei ihan yksinkertaisia asioita, eivätkä synny tekemättä tai yhdessä yössä. Mistä kannattaa lähteä liikkeelle?
Kaisa Eljaala
17.9.2019 09:26
Tiesithän, että meiltä saat avun myös erilaisiin yritystapahtumiin ja tilaisuuksiin niin Suomessa kuin ulkomailla? Vahvistimme tapahtumatiimiämme vajaa puoli vuotta sitten, kun palkkasimme alan kovan ammattilaisen Kaisa Eljaalan vetämään tapahtumatiimiä. Nyt on aika tutustua Kaisaan tarkemmin.
10.9.2019 14:16
American Express Global Business Travel (GBT) on nimittänyt Johan Wilsonin uudeksi Vice Presidentiksi ja General Manageriksi Pohjoismaissa. Wilson aloittaa tehtävässä 23.9.2019.
Ari Ilonen
10.6.2019 14:24
Suomi elää viennistä. Sujuva kaupankäynti ympäri maailmaa takaa menestyksemme nyt ja jatkossa. Mutta nauttiiko matkustajasi reissaamisesta? Suomessa asuu maailman onnellisin kansa, mutta tiedätkö kuinka onnellisia työntekijäsi ovat työmatkalla? Mikä voisi motivoida heitä noudattamaan ohjeistusta?
Puuska kuljettaa
10.6.2019 09:50
Puuska oli sen päivän sana. Seuraavan tilaisuutemme nimeksi pitäisi tulla Helle. Mahtaako nimi olla silloinkin enne? Tässähän muistellaan tietenkin meidän ja HRG:n ensimmäistä yhteistä asiakastilaisuutta. Mitä Puuska sitten oli – muuta kuin nimensä mukainen tilaisuus? Klikkaa ja lue lisää.
6.6.2019 10:28
Matka-asiantuntijan työ on vaativaa asiakaspalvelutyötä. Siinä voi tulla eteen mitä tahansa VR:n junalipuista maailmanympärimatkaan. Online-palveluiden yleistyttyä helpommat varaukset ovat siirtyneet sinne, ja palvelutiimin asiantuntevuutta kaivataan ennen kaikkea haastavissa varauksissa. Tutustu matka-asiantuntijan työhön ja Traveler Care -yksikön vetäjään Annikki Piispaan.
Jutta Vatanen
22.3.2019 10:24
Olen puhunut viime vuosina paljon hyvän tekemisestä ja sen yhdistämisestä yrityksen toimintaan. Vastuullisuus-otsikon alle menee paljon asioita, mutta jos mietitään hyväntekeväisyyttä osana vastuullisuutta, on yrityksissä varmasti paljon erilaisia tapoja tehdä hyvää. Mitä vaihtoehtoja löytyy ja mikä sopii parhaiten kenellekin, pohtii Jutta Vatanen.
15.1.2019 17:42
Vastuullisuudesta on tullut yhä tärkeämpi osa liiketoimintaa. Yrityksen tasolla vastuullisuuden vaikutukset näkyvät yrityskulttuurissa ja arvoissa, työn tekemisen ja johtamisen murroksena. Vastuullisuus on meillä alkanut ihan perusasioista. Aluksi strategisena tavoitteenamme oli rakentaa kannattava, kestävällä pohjalla oleva liiketoimintamalli ja sen saavutettuamme, pitää siitä kiinni.
Susanne Lindroos
4.12.2018 14:20
Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa käyneet läpi suuren muutoksen ja siirtyneet käyttämään uutta KDS Neo (TM) -työkaluun pohjautuvaa online-varauspalvelua. Muutos on ollut osalle käyttäjistä haasteellisempi kuin toisille, aivan kuten mikä tahansa muutos on. Haluankin kiittää teitä kaikkia tekemästänne työstä, tuestanne ja aktiivisuudestanne tänä uuden oppimisen aikana, sanoo kehitysjohtaja Susanne Lindroos.

Pages

Subscribe to GBT:läinen