GBT:läinen

Ari Ilonen
10.6.2019 14:24
Suomi elää viennistä. Sujuva kaupankäynti ympäri maailmaa takaa menestyksemme nyt ja jatkossa. Mutta nauttiiko matkustajasi reissaamisesta? Suomessa asuu maailman onnellisin kansa, mutta tiedätkö kuinka onnellisia työntekijäsi ovat työmatkalla? Mikä voisi motivoida heitä noudattamaan ohjeistusta?
Puuska kuljettaa
10.6.2019 09:50
Puuska oli sen päivän sana. Seuraavan tilaisuutemme nimeksi pitäisi tulla Helle. Mahtaako nimi olla silloinkin enne? Tässähän muistellaan tietenkin meidän ja HRG:n ensimmäistä yhteistä asiakastilaisuutta. Mitä Puuska sitten oli – muuta kuin nimensä mukainen tilaisuus? Klikkaa ja lue lisää.
6.6.2019 10:28
Matka-asiantuntijan työ on vaativaa asiakaspalvelutyötä. Siinä voi tulla eteen mitä tahansa VR:n junalipuista maailmanympärimatkaan. Online-palveluiden yleistyttyä helpommat varaukset ovat siirtyneet sinne, ja palvelutiimin asiantuntevuutta kaivataan ennen kaikkea haastavissa varauksissa. Tutustu matka-asiantuntijan työhön ja Traveler Care -yksikön vetäjään Annikki Piispaan.
Jutta Vatanen
22.3.2019 10:24
Olen puhunut viime vuosina paljon hyvän tekemisestä ja sen yhdistämisestä yrityksen toimintaan. Vastuullisuus-otsikon alle menee paljon asioita, mutta jos mietitään hyväntekeväisyyttä osana vastuullisuutta, on yrityksissä varmasti paljon erilaisia tapoja tehdä hyvää. Mitä vaihtoehtoja löytyy ja mikä sopii parhaiten kenellekin, pohtii Jutta Vatanen.
15.1.2019 17:42
Vastuullisuudesta on tullut yhä tärkeämpi osa liiketoimintaa. Yrityksen tasolla vastuullisuuden vaikutukset näkyvät yrityskulttuurissa ja arvoissa, työn tekemisen ja johtamisen murroksena. Vastuullisuus on meillä alkanut ihan perusasioista. Aluksi strategisena tavoitteenamme oli rakentaa kannattava, kestävällä pohjalla oleva liiketoimintamalli ja sen saavutettuamme, pitää siitä kiinni.
Susanne Lindroos
4.12.2018 14:20
Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa käyneet läpi suuren muutoksen ja siirtyneet käyttämään uutta KDS Neo (TM) -työkaluun pohjautuvaa online-varauspalvelua. Muutos on ollut osalle käyttäjistä haasteellisempi kuin toisille, aivan kuten mikä tahansa muutos on. Haluankin kiittää teitä kaikkia tekemästänne työstä, tuestanne ja aktiivisuudestanne tänä uuden oppimisen aikana, sanoo kehitysjohtaja Susanne Lindroos.
Christer Nordlund
4.12.2018 13:14
Tutustu Christer Nordlundiin, joka on uusi Vice President ja General Manager eli Pohjoismaiden toimintojen johtaja American Express Global Business Travelissa. Hänen vastuualueeseensa kuuluu myös Suomi. Christerillä on pitkä kokemus liikematkustuksesta HRG:ssä. Siksi hänen nimityksensä auttaakin edelleen sujuvoittamaan American Express GBT:n ja HRG:n yhdistymistä maailman johtavaksi liikematkatoimistoksi.
Eva Toivanen
3.12.2018 15:29
Matkustaja on keskiössä American Express Global Business Travelilla. Eikä ihme, onhan hän palveluidemme loppukäyttäjä. Siksi myös liikematkapalvelutiimit on nimetty Traveler Care -palveluiksi kuvastamaan sitä, miksi loppujen lopuksi olemme täällä: keskittymässä matkustajien tarpeisiin.
Kipinästä roihuksi - näin teet onnistuneen yritystapahtuman
3.12.2018 13:45
Ihastus, innostus – ei kai torkutus? Minkä tunnetilan tapahtumasi synnyttää osallistujissa? Nyt on yritystapahtuman aika katsoa peiliin ja uudistua, tietää tapahtuma-alan ammattilainen Kaisa Eljaala. Katso Kaisan vinkit täätlä.
Kirsi Paakkari
10.10.2018 13:24
Pääkirjoituksessaan SMT:n toimitusjohtaja Kirsi Paakkari kertoo, että SMT-nimi jää 29.10.2018 historiaan. Nimeen liittyy valtavasti tunteita ja tarinoita sekä ihmisiä, joista on tullut näiden brändien alla ystäviä. Vaikka nimi vaihtuu, ystävyys säilyy. Kehitys on entistä nopeampaa ja olemme entistä vahvemmin siellä missä sinäkin.

Pages

Subscribe to GBT:läinen