GBT:läinen

Drew Crawley GBT
12.12.2019 15:41
American Express Global Business Travel (GBT), maailman johtava liikematkatoimisto, on nimittänyt Andrew (Drew) Crawleyn kaupallisista toiminnoista vastaavaksi Chief Commercial Officeriksi 1.4.2020 alkaen. Tällä hetkellä hän työskentelee puheenjohtajana ja toimitusjohtajana (CEO) Avios Groupissa, joka on International Airlines Groupin (IAG) tytäryhtiö, sekä jäsenenä IAG:n hallituksessa.
3.12.2019 17:07
Tervetuloa tutustumaan Johan Wilsoniin. Johan on American Express Global Business Travelin Nordic-alueen Vice President ja General Manager. Nordic-alueeseen kuuluvat Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska, jotka tekevät läheistä yhteistyötä pohjoismaisten asiakkaidemme kanss
Sari Takala ja Kirsi Krasnova
31.10.2019 13:47
Tervetuloa mukaan kurkistamaan kulissien taakse liikematkatiimiemme elämään! Tällä kertaa paparazzimme bongasi pari iloista Operations Coachia eli Sari Takalan ja Kirsi Krasnovan.
Jutta Vatanen
17.9.2019 09:37
Ihmiset alkavat olla jo melkoisia konkareita erilaisissa integraatioissa. Se tarkoittaa väkisinkin muutosta aika monessa asiassa myös ihmisille, meille työntekijöille. Tässä kohtaa kannattaa kaivaa esille muutosjohtamisen opit: miten ihmiset saadaan puhaltamaan yhteiseen hiileen, hälvennetään pelkoja ja opitaan arvostamaan erilaisuutta ja tehdään siitä vahvuus. Ei ihan yksinkertaisia asioita, eivätkä synny tekemättä tai yhdessä yössä. Mistä kannattaa lähteä liikkeelle?
Kaisa Eljaala
17.9.2019 09:26
Tiesithän, että meiltä saat avun myös erilaisiin yritystapahtumiin ja tilaisuuksiin niin Suomessa kuin ulkomailla? Vahvistimme tapahtumatiimiämme vajaa puoli vuotta sitten, kun palkkasimme alan kovan ammattilaisen Kaisa Eljaalan vetämään tapahtumatiimiä. Nyt on aika tutustua Kaisaan tarkemmin.
10.9.2019 14:16
American Express Global Business Travel (GBT) on nimittänyt Johan Wilsonin uudeksi Vice Presidentiksi ja General Manageriksi Pohjoismaissa. Wilson aloittaa tehtävässä 23.9.2019.
Ari Ilonen
10.6.2019 14:24
Suomi elää viennistä. Sujuva kaupankäynti ympäri maailmaa takaa menestyksemme nyt ja jatkossa. Mutta nauttiiko matkustajasi reissaamisesta? Suomessa asuu maailman onnellisin kansa, mutta tiedätkö kuinka onnellisia työntekijäsi ovat työmatkalla? Mikä voisi motivoida heitä noudattamaan ohjeistusta?
Puuska kuljettaa
10.6.2019 09:50
Puuska oli sen päivän sana. Seuraavan tilaisuutemme nimeksi pitäisi tulla Helle. Mahtaako nimi olla silloinkin enne? Tässähän muistellaan tietenkin meidän ja HRG:n ensimmäistä yhteistä asiakastilaisuutta. Mitä Puuska sitten oli – muuta kuin nimensä mukainen tilaisuus? Klikkaa ja lue lisää.
6.6.2019 10:28
Matka-asiantuntijan työ on vaativaa asiakaspalvelutyötä. Siinä voi tulla eteen mitä tahansa VR:n junalipuista maailmanympärimatkaan. Online-palveluiden yleistyttyä helpommat varaukset ovat siirtyneet sinne, ja palvelutiimin asiantuntevuutta kaivataan ennen kaikkea haastavissa varauksissa. Tutustu matka-asiantuntijan työhön ja Traveler Care -yksikön vetäjään Annikki Piispaan.
Jutta Vatanen
22.3.2019 10:24
Olen puhunut viime vuosina paljon hyvän tekemisestä ja sen yhdistämisestä yrityksen toimintaan. Vastuullisuus-otsikon alle menee paljon asioita, mutta jos mietitään hyväntekeväisyyttä osana vastuullisuutta, on yrityksissä varmasti paljon erilaisia tapoja tehdä hyvää. Mitä vaihtoehtoja löytyy ja mikä sopii parhaiten kenellekin, pohtii Jutta Vatanen.

Pages

Subscribe to GBT:läinen