implementointi

Lotta Wikman Wolt
30.3.2017 17:20
Wolt on teknologia-alan startup, jolle tehokas ja järkevä ajankäyttö on tärkeää. - Meillä on tarpeeksi tekemistä keskittyessämme palveluidemme kehittämiseen sen sijaan että surffaisimme netissä lentotarjouksien perässä, summaa General Manager Lotta Wikman matkatoimiston käyttämisen hyödyt Woltille ja kaikille muillekin startupeille. Katso muut Woltin vinkit täältä.
Elina Mustonen NIB
2.9.2016 12:29
Kun Nordic Investment Bank (NIB) kilpailutti matkatoimistopalvelunsa vuodenvaihteessa, se etsi kustannustehokkaita palveluita sekä kumppania, joka ajattelee ja hyödyntää teknisiä ratkaisuja modernilla tavalla ja käyttäjäystävällisesti.
Miia Öhman
2.6.2016 12:29
Jos ja toivottavasti kun olet aloittanut meillä asiakkaana, palveluidesi taustalla on häärinyt Miia Öhman ja hänen tiimikaverinsa. Miia nimittäin työskentelee tukitoimintojen asiantuntijana Support-tiimissä ja vastaa useista hiljaisista mutta välttämättömistä toimenpiteistä, joita ilman matkavarauksesi tökkisivät. Tutustutaanpa paremmin Miiaan.
25.1.2016 11:29
Eniten liikematkustuksessa minua kiehtoo sen dynaamisuus, nopeatahtisuus ja kansainvälinen ote. Nykyiset megatrendit, kuten kuluttajistuminen, digitalisoituminen ja uudet markkinat vaikuttavat matkahallinnan kehittymiseen ja asettavat uusia vaatimuksia liikematkatoimistojen osaamiselle ja maantieteelliselle kattavuudelle.
8.1.2016 16:44
Kun yritys toimii 30 maassa, on liikematkustamisen oltava helppoa ja kustannustehokasta. Varausjärjestelmän ja muiden matkustuspalveluiden tuottamiseen tarvitaan siis osaava, kehityksen kärjessä kulkeva kumppani. Kansainvälinen sisäilmasto- ja käyttövesijärjestelmien toimittaja Uponor valitsi liikematkatoimistokseen SMT:n kilpailutuksen kautta vuonna 2013.
9.10.2015 17:57
Fortumilla on ollut käytössä strateginen tapahtumienhallintaohjelma vuodesta 2012. Ostopäällikkö Anette McCarthy kertoo, millaisen taipaleen he ovat kulkeneet tähän mennessä ja mitä etuja sillä saavuttaneet.
8.10.2015 18:07
Kalastustarvikkeiden ykkösnimi Rapala tunnetaan kaikissa maailman kolkissa. Sen tuotteita myydään 120 maassa. Rapala-konsernin matkustuspalvelut ovat siirtyneet SMT:lle. Group Travel Manager Katariina Kokko kiittää sujuvaa implementointia.
Subscribe to implementointi