kokoukset ja tapahtumat

Puuska kuljettaa
10.6.2019 09:50
Puuska oli sen päivän sana. Seuraavan tilaisuutemme nimeksi pitäisi tulla Helle. Mahtaako nimi olla silloinkin enne? Tässähän muistellaan tietenkin meidän ja HRG:n ensimmäistä yhteistä asiakastilaisuutta. Mitä Puuska sitten oli – muuta kuin nimensä mukainen tilaisuus? Klikkaa ja lue lisää.
Onnistunut tapahtuma
20.3.2019 12:33
Hyvin alkaneella tuotannolla on suuri merkitys lopputulokseen. Tässä on muutama vinkki tapahtumatiimiltämme sinulle, joka tilaat tapahtumia.
Scandic Marski Ravintola
20.3.2019 08:51
Alkukesästä 2019 avautuva Suomen ensimmäinen Signature-hotelli Marski by Scandic on Finnfullnessia katosta lattiaan. Marskista tulee ensimmäinen suomalainen Signature-hotelli. Se tarkoittaa ainutlaatuista, yksilöllistä hotellia, jonka luonne ja brändi nousevat syvältä hotellin ja sitä ympäröivän yhteisön tarinasta. Tutustu Marskiin täällä.
Puhujat GBTFuturewatch
3.12.2018 15:08
GBTFuturewatchin teemana oli tänä vuonna vastuullisuus ja kasvu. Lavan valloittivat inspiroivalla keskustelulla (kuvassa vasemmalta oikealle) Suvi Haimi Sulapacista, Jukka Kurttila Finlaysonista, Katleena Kortesuo, Jason Geall ja Kirsi Paakkari American Express GBT:stä, Juha Järvinen Finnairista sekä Pauliina Valpas Trusted Advisorsista. Tästä keskustelusta taisi jäädä jokaiselle jano ja ymmärrys, että nyt tarvitaan tekoja. Katleena tosin muistutti, että sanatkin ovat tekoja, kunhan ne ovat totta. Tämän kirjoituksen jälkeen on tullut muitakin konkreettisia tekoja. Kirsi Paakkari aloitti helmikuussa 2019 Kalevala Korun toimitusjohtajana ja Juha Järvinen siirtyi Virgin Atlantic Airwaysin kaupalliseksi johtajaksi.
Kipinästä roihuksi - näin teet onnistuneen yritystapahtuman
3.12.2018 13:45
Ihastus, innostus – ei kai torkutus? Minkä tunnetilan tapahtumasi synnyttää osallistujissa? Nyt on yritystapahtuman aika katsoa peiliin ja uudistua, tietää tapahtuma-alan ammattilainen Kaisa Eljaala. Katso Kaisan vinkit täätlä.
Ryhmämatkalle Islantiin
26.11.2018 12:09
Pimeää ja kylmää? Eihän ole. Tai jos onkin pimeää, niin revontulet erottuvat paremmin. Itse talven keskilämpötila sen sijaan on Islannissa korkeampi kuin Suomessa. Kerää siis ryhmäsi kokoon ja lähde kokous- tai inspismatkalle keskelle Atlanttia.
Myrskyvaroitus
10.10.2018 12:51
"Me ollaan rakennettu Tapahtuma-liiketoimintaa SMT:llä jo jonkin aikaa parempaan iskuun ja matkan varrella on ollut sairaan kivaa ja välillä vähän haasteellista", kertoo Jutta Vatanen. "Yksi haaste on ollut tunnettuuden puute. Paitsi että tämän vuoden aikana on nähty ihan selvä muutos. Ei tarvitse enää asiakkaille kertoa mitä me tehdään, koska ne tietää jo."
Telliskivi Tallinna
29.5.2018 09:48
Uusia, inspiroivia yritystapahtumia tehdään yhä enemmän. Tapahtumatilojen määrä ja laatu inspiroivatkin sitten vähemmän. Tällä kertaa meidän omat #venuehuntress'it paljastavat mistä löytyy sykähdyttävien paikkojen etsijöiden Helsinki ja Tallinna. Jos on kipuilua, niin on myös rutkasti valopilkkuja ja kipinöintiä.
Tapahtumien trendit
21.3.2018 09:28
"Nevö hööd". Onneksi se on asiakkaan vastaus entistä harvemmin, kun me kerrotaan, että SMT on myös tapahtumatoimisto. Tehdään älyttömän hyvää duunia ja tulosta, joka antaa selustatukea luovuudelle. Meillä on inspiroivia ideoita ja metsästetään paikkoja, joita muut eivät ole vielä keksineet. Me ollaan jääty parissa kilpailutuksissa kakkossijalle ja syynä oli rohkeus, ei sen puute. Ja siitä voi olla ylpeä. Jos haluat tietää mitä tapahtumissa tapahtuu, seuraa meitä Instagramissa. Klikkaa, jos haluat lukea lisää mitä hashtagien takaa löytyy.
Scandic Hotelsin kuulumisia
16.3.2018 13:26
Scandic Hotels elää jännittäviä aikoja. Kun luet tätä artikkelia, ensimmäiset Cumulus-hotellit Helsingissä ja Tampereella on jo siirretty Scandicin brändin alle. Tahti jatkuu tiiviillä kolmen hotellin viikkotahdilla ympäri Suomea, kunnes juhannukseen 2018 mennessä kaikki Cumulus-hotellit ovat saaneet uudet Scandic-nimet ja -palvelut.

Pages

Subscribe to kokoukset ja tapahtumat