kokoukset ja tapahtumat

24.11.2020 14:47
American Express Meetings & Eventsin julkaisema raportti “2021 Global Meetings and Events Forecast” ennustaa, että tämänhetkinen poikkeuksellinen aika synnyttää entistä innovatiivisemman, responsiivisemman ja turvallisemman tapahtuma-alan.
11.11.2020 16:17
Tällä hetkellä teemme lähes kaikki asiakkaidemme tapahtumat virtuaali- tai hybriditapahtumina. Jos et ole järjestänyt virtuaalitapahtumaa aiemmin, voi muutama juttu tulla ehkä vähän yllätyksenä. Homman helpottamiseksi listaamme tähän sinulle muutaman huomion.
28.7.2020 11:11
Vaikka kasvokkaiselle kohtaamiselle ei löydy vertaista, virtuaaliset ja hybridikokoukset, -tilaisuudet ja -tapahtumat ovat silti tehokas keino suuren yleisön saavuttamiseksi ja tuoton maksimoimiseksi. Niiden avulla voit sitouttaa, tiedottaa ja inspiroida osallistujia.
Jutta Vatanen
17.9.2019 09:37
Ihmiset alkavat olla jo melkoisia konkareita erilaisissa integraatioissa. Se tarkoittaa väkisinkin muutosta aika monessa asiassa myös ihmisille, meille työntekijöille. Tässä kohtaa kannattaa kaivaa esille muutosjohtamisen opit: miten ihmiset saadaan puhaltamaan yhteiseen hiileen, hälvennetään pelkoja ja opitaan arvostamaan erilaisuutta ja tehdään siitä vahvuus. Ei ihan yksinkertaisia asioita, eivätkä synny tekemättä tai yhdessä yössä. Mistä kannattaa lähteä liikkeelle?
Kaisa Eljaala
17.9.2019 09:26
Tiesithän, että meiltä saat avun myös erilaisiin yritystapahtumiin ja tilaisuuksiin niin Suomessa kuin ulkomailla? Vahvistimme tapahtumatiimiämme vajaa puoli vuotta sitten, kun palkkasimme alan kovan ammattilaisen Kaisa Eljaalan vetämään tapahtumatiimiä. Nyt on aika tutustua Kaisaan tarkemmin.
visit_tampere_night_views_of_tampere_city_centre_laura_vanzo
16.8.2019 13:52
Tampere on valittu Suomen parhaaksi matkailukaupungiksi, ja kongressitilastoissa se loistaa Suomen kakkosena. Elokuussa 2019 Tampere veti 60 000 katsojaa, 80 rekkaa ja vinon pinon pyrotekniikkaa saksalaislegendan Rammsteinin kahteen konserttiin. Eipä siis ihme, että maailman saunakaupungiksikin julistautunut Pohjoismaiden suurin sisävesikaupunki ja mustanmakkaran kehto houkuttelee yhä useampia tapahtuma-, kokous- ja kongressivieraita. Mikset sinäkin lähtisi Tampereelle?
Puuska kuljettaa
10.6.2019 09:50
Puuska oli sen päivän sana. Seuraavan tilaisuutemme nimeksi pitäisi tulla Helle. Mahtaako nimi olla silloinkin enne? Tässähän muistellaan tietenkin meidän ja HRG:n ensimmäistä yhteistä asiakastilaisuutta. Mitä Puuska sitten oli – muuta kuin nimensä mukainen tilaisuus? Klikkaa ja lue lisää.
Onnistunut tapahtuma
20.3.2019 12:33
Hyvin alkaneella tuotannolla on suuri merkitys lopputulokseen. Tässä on muutama vinkki tapahtumatiimiltämme sinulle, joka tilaat tapahtumia.
Scandic Marski Ravintola
20.3.2019 08:51
Alkukesästä 2019 avautuva Suomen ensimmäinen Signature-hotelli Marski by Scandic on Finnfullnessia katosta lattiaan. Marskista tulee ensimmäinen suomalainen Signature-hotelli. Se tarkoittaa ainutlaatuista, yksilöllistä hotellia, jonka luonne ja brändi nousevat syvältä hotellin ja sitä ympäröivän yhteisön tarinasta. Tutustu Marskiin täällä.
Puhujat GBTFuturewatch
3.12.2018 15:08
GBTFuturewatchin teemana oli tänä vuonna vastuullisuus ja kasvu. Lavan valloittivat inspiroivalla keskustelulla (kuvassa vasemmalta oikealle) Suvi Haimi Sulapacista, Jukka Kurttila Finlaysonista, Katleena Kortesuo, Jason Geall ja Kirsi Paakkari American Express GBT:stä, Juha Järvinen Finnairista sekä Pauliina Valpas Trusted Advisorsista. Tästä keskustelusta taisi jäädä jokaiselle jano ja ymmärrys, että nyt tarvitaan tekoja. Katleena tosin muistutti, että sanatkin ovat tekoja, kunhan ne ovat totta. Tämän kirjoituksen jälkeen on tullut muitakin konkreettisia tekoja. Kirsi Paakkari aloitti helmikuussa 2019 Kalevala Korun toimitusjohtajana ja Juha Järvinen siirtyi Virgin Atlantic Airwaysin kaupalliseksi johtajaksi.

Pages

Subscribe to kokoukset ja tapahtumat