lento

Peking Daxing lentokenttä
20.11.2019 13:42
Suomalaisen liikematkustajan tie Helsingistä Aasian metropoleihin käy nyt entistä runsaampien vaihtoehtojen kautta. Marraskuun alussa Finnair avasi lennot Pekingin upouudelle Daxingin lentokentälle, ja maaliskuussa on Tokion Hanedan vuoro. Nauti siis valikoimasta, mutta ole tarkkana, että päädyt oikealle kentälle.
30.10.2019 08:49
American Express Global Business Travel (GBT) on ensimmäinen liikematkatoimisto maailmassa, joka on yhdistänyt NDC (New Distribution Capability) -sisällön kansainvälisten jakelukanavien kautta online-varauspalveluunsa. Tuoreimmassa Neo ™ -online-varauspalvelun versiopäivityksessä palvelu kytkeytyi Amadeus NDC-X- ja Sabren Beyond NDC -tarjontaan GBT:n oman tarjonta-alustan, Supply Management Platformin (SMP) kautta.
Varaa oikein
27.6.2019 11:47
Oletko sinäkin joskus yrittänyt epätoivoisesti jahdata juuri sitä parasta lentohintaa- tai reittiä yhdistelemällä useita eri meno-paluulentoja tarkoituksenasi käyttää niitä ristiin, siis hyödyntää yhdestä pelkkä meno ja toisesta pelkkä paluu? Vaikka idea saattaa ensin tuntua hurjan näppärältä, ei se kannata pidemmän päälle. Itse asiassa useat lentoyhtiöt ovat kieltäneet tällaiset ristikkäisvaraukset, joten lopulta saatat päätyä ilman kumpaakaan varaustasi. Katso täältä, miten kannattaa ja ei kannata toimia.
Lentokenttä
5.6.2019 09:47
American Express Global Business Travel on liittynyt lentoyhtiö Qantasin Channel-ohjelmaan, joka käynnistyy 1.8.2019. Liittymisen ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme nykyisiä ja uusia hintoja, jotka lentoyhtiö julkaisee NDC-pohjaisessa Qantas Distribution Platformissa.
Kati Ihamäki Finnair
19.3.2019 15:38
Oletko joskus pohtinut, miten voisit pienentää lentomatkustuksesi ympäristövaikutuksia? Finnair esitteli vuoden 2019 alussa uuden Push for Change -kampanjansa, joka tarjoaa myös matkustajille vaihtoehtoja hiilijalanjäljen pienentämiseen.
Ryhmämatkalle Islantiin
26.11.2018 12:09
Pimeää ja kylmää? Eihän ole. Tai jos onkin pimeää, niin revontulet erottuvat paremmin. Itse talven keskilämpötila sen sijaan on Islannissa korkeampi kuin Suomessa. Kerää siis ryhmäsi kokoon ja lähde kokous- tai inspismatkalle keskelle Atlanttia.
23.11.2018 15:55
Koska olet viimeksi lentänyt Pariisin ykköskentälle Charles de Gaullen (CDG) kentälle? Tiesitkö, että viime vuosina kenttä on kokenut mittavat päivitykset, joiden tarkoituksena on ollut sujuvoittaa ja selkeyttää kentän toimintoja. Ehkä nyt siis olisi aika lentää sinne uudestaan ja tsekata nämä toiminnot.
8.10.2018 09:58
Tiedäthän sen tunteen, kun mieleesi hiipii yhä varmempi vakuus siitä, että lentosi tulee lähtemään reilusti myöhässä? Ja jokaisen matkustajan Murphyn lain mukaisesti edessä on vielä täpärä koneenvaihto…
Changi Airport
28.8.2018 12:31
Liikematkustajalle aika on rahaa, ja pitkät vaihto- ja odotusajat lentokentillä todellinen mörkö. Silti siinäkin voi olla iso ero, mille kentälle päädyt odottamaan seuraavaa lentoasi. Nämä viisi kenttää nousivat Skytraxin listan kärkeen vuonna 2018. Onko mukana sinunkin lempikenttäsi?
Icelandair open jaw
28.5.2018 14:05
Tunnetko sinä käsitteen Open jaw? Sen kanssa ei tarvitse olla liikematkustajankaan haavi auki, vaikka konsepti on ehkä tutumpi lomamatkalta. Open jaw tarkoittaa lentolipputyyppiä, jossa paluulento lähtee eri kaupungista kuin mihin menolento on saapunut. Icelandair tarjoaa matkustajille tätä mahdollisuutta, joka voi usein tehostaa ajankäyttöä ja lisätä matkustusmukavuutta.

Pages

Subscribe to lento