lento

27.7.2020 12:40
Yhä useammat alkavat jälleen lentää, mutta kokemus voi tuntua täysin uudelta, kun erilaisia turvallisuustoimenpiteitä on otettu käyttöön lentokentillä ja -koneissa ympäri maailmaa. Mitä nyt siis pitäisi odottaa lentomatkalta?
8.2.2020 08:58
Tiedäthän sen tunteen, kun mieleesi hiipii yhä varmempi vakuus siitä, että lentosi tulee lähtemään reilusti myöhässä? Ja jokaisen matkustajan Murphyn lain mukaisesti edessä on vielä täpärä koneenvaihto…
Ari Ilonen
4.12.2019 10:26
Kirjainyhdistelmä NDC eli New Distribution Capability kolkuttaa jo ovella, ja se tulee muuttamaan olennaisesti sen, miten lentoyhtiöiden tarjontaa jaellaan liikematkustusalalla. Mistä siinä on kyse? Ari Ilonen kertoo lisää.
Lentokenttä
26.11.2019 13:32
Suomalaisia asiakkaitamme on puhuttanut viime aikoina suosittu kirjainyhdistelmä NDC. Se tulee sanoista New Distribution Capability ja viittaa teknologiastandardiin, jonka Kansainvälinen ilmakuljetusliitto IATA on ottanut käyttöön monipuolistaakseen lentotarjonnan jakelua. Liikematkatoimistot ovat testaamassa ja sopeuttamassa tarjontaansa huomioimaan NDC:n. Näin tekee myös American Express Global Business Travel (GBT). Samalla Travel Managerit alkavat pohtia, miten se vaikuttaa heidän matkustusohjeisiinsa. American Express GBT ja ACTE julkaisivat jokin aika sitten tutkimuksen nimeltä “The Evolution of Air Distribution: How Will It Impact Your Travel Programme?”. Sen tuloksista päätellen NDC aiheuttaa vielä monia kysymyksiä asiakkailla. Lue lisää kansainvälisten kollegoidesi tunnelmista ja ratkaisuista NDC:n suhteen ja lataa koko tutkimus itsellesi täältä.
Mikä on NDC
25.11.2019 13:37
Tässäkin Atlaksessa on asiaa liikematkustusalalla paljon puhuttaneesta kirjainyhdistelmästä NDC. Mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? Saati sitten kaikki muu siihen liittyvä terminologia. Tässä on nimenomaan NDC:lle ja sen ympärillä pyörivälle terminologialle omistettu sanasto, joka on tarkoitettu auttamaan sinua pysymään kärryillä keskusteluissa.
Peking Daxing lentokenttä
20.11.2019 13:42
Suomalaisen liikematkustajan tie Helsingistä Aasian metropoleihin käy nyt entistä runsaampien vaihtoehtojen kautta. Marraskuun alussa Finnair avasi lennot Pekingin upouudelle Daxingin lentokentälle, ja maaliskuussa on Tokion Hanedan vuoro. Nauti siis valikoimasta, mutta ole tarkkana, että päädyt oikealle kentälle.
30.10.2019 08:49
American Express Global Business Travel (GBT) on ensimmäinen liikematkatoimisto maailmassa, joka on yhdistänyt NDC (New Distribution Capability) -sisällön kansainvälisten jakelukanavien kautta online-varauspalveluunsa. Tuoreimmassa Neo ™ -online-varauspalvelun versiopäivityksessä palvelu kytkeytyi Amadeus NDC-X- ja Sabren Beyond NDC -tarjontaan GBT:n oman tarjonta-alustan, Supply Management Platformin (SMP) kautta.
Varaa oikein
27.6.2019 11:47
Oletko sinäkin joskus yrittänyt epätoivoisesti jahdata juuri sitä parasta lentohintaa- tai reittiä yhdistelemällä useita eri meno-paluulentoja tarkoituksenasi käyttää niitä ristiin, siis hyödyntää yhdestä pelkkä meno ja toisesta pelkkä paluu? Vaikka idea saattaa ensin tuntua hurjan näppärältä, ei se kannata pidemmän päälle. Itse asiassa useat lentoyhtiöt ovat kieltäneet tällaiset ristikkäisvaraukset, joten lopulta saatat päätyä ilman kumpaakaan varaustasi. Katso täältä, miten kannattaa ja ei kannata toimia.
Lentokenttä
5.6.2019 09:47
American Express Global Business Travel on liittynyt lentoyhtiö Qantasin Channel-ohjelmaan, joka käynnistyy 1.8.2019. Liittymisen ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme nykyisiä ja uusia hintoja, jotka lentoyhtiö julkaisee NDC-pohjaisessa Qantas Distribution Platformissa.
Kati Ihamäki Finnair
19.3.2019 15:38
Oletko joskus pohtinut, miten voisit pienentää lentomatkustuksesi ympäristövaikutuksia? Finnair esitteli vuoden 2019 alussa uuden Push for Change -kampanjansa, joka tarjoaa myös matkustajille vaihtoehtoja hiilijalanjäljen pienentämiseen.

Pages

Subscribe to lento