Matkustuspolitiikka

Millainen Travel Manager sinä olet?
28.5.2018 15:27
Uskallatko vilkaista näitä viittä erilaista Travel Manager -tyyppiä ja tunnistaa itsesi joukosta? Jos muuten tunnet sopivasi useampaan kuin yhteen kategoriaan, ei huolta. Travel Managerilla voi olla hyvinkin hyödyllistä olla kameleonttimaisia piirteitä ja samastua aina siihen sidosryhmään, jonka kanssa kulloinkin olet tekemisissä.
Brexit
29.1.2018 17:45
Miten Brexit tulee vaikuttamaan sinun elämääsi liikematkustajana tai Travel Managerina? Poimi tärpit täältä ennen kuin on liian myöhäistä.
Matkustusohjeiden keskittäminen
17.11.2017 17:19
Monelle yritykselle säästöjen saavuttaminen on pikemminkin pitkän tähtäimen strategia kuin heti valmis voitto. Tämä piti paikkaansa myös SMT:n omistajan American Express Global Business Travelin asiakkaalle Groupo Alfalle. Yritys halusi saavuttaa säästöjä mm. yhtenäistämällä kaikki eri matkustussääntönsä ja ottamalla käyttöön online-varausstrategian. Katso täältä, miten siinä onnistuttiin.
8 vinkkiä hotellivarauksiin
13.10.2017 09:54
Olet varmasti itsekin laskeskellut, miten lentoyhtiöt pyrkivät tekemään rahaa lisäpalveluilla. Ruumaan menevä matkalaukku maksaa, ateria maksaa... Tiesitkö, että sama logiikka lymyilee usein myös hotellihinnoissa? Sinun kannattaa olla tarkkana, kun vertailet hotellihintoja ja hyväksyt laskusi. Vertaatko omenoita omeniin vai appelsiineihin? Mitä siihen halvimpaan hintaan oikeasti kuuluikaan? Tässä vinkkaamme kahdeksasta hotellien lisäpalvelusta, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.
Oletko Travelleri-Timppa vai Säästäjä-Saija?
11.10.2017 15:34
Tuntuuko tutulta: sinun Travel Managerina pitäisi saada kaikki matkustajat keskittämään hotellivarauksensa yhteen kanavaan, mutta osa surffailee mieluummin nettisivuilla, hotellitarjouksissa ja mobiilisovelluksissa? Silti käden vääntäminen keskittämisestä kannattaa, sillä se vaikuttaa useisiin asioihin yrityksesi matkustuspolitiikassa ja -kustannuksissa. Katso täältä eri varaajatyypit ja täsmävinkit heille.
Service Lab
6.9.2017 12:27
SMT:ssä toimii Service Lab -kehityshautomo. Vuorovaikutteinen kehitysyksikkö kehittää, optimoi ja testaa uusia palvelukonsepteja yhdessä Service Labiin kuuluvien asiakkaiden kanssa.
Hintalappu työajalle
26.5.2017 11:17
Tiedätkö, mitä ovat matkustuksen epäsuorat kustannukset? Millaisen loven ne nakertavat yrityksesi säästöpossuun: syvän kuilun vai hallittavissa olevan palasen?
Elektroniikka lennolla
28.3.2017 16:42
Eri mediat ovat maaliskuussa 2017 uutisoineet Yhdysvaltojen ja myöhemmin myös Ison-Britannian saapuville lennoille asettamasta elektronisten laitteiden kiellosta käsimatkatavaroissa. Kielto koskee tietyistä maista saapuvia lentoja, mutta rajoitukset ovat vähän erilaiset USA:lla ja Britannialla. Miten tämä kielto sitten vaikuttaa suomalaismatkustajiin? Tarkista faktat täältä.
Tämä sinun tulee tietää matkustussäännöstäsi
7.12.2016 10:56
Hei liikematkustaja! Reissasitpa sitten joka kuukausi tai vain pari kertaa vuodessa, et välttämättä osaa organisaatiosi matkustussääntöä etu- ja takaperin. Tarkista siis tietosi matkustussäännöstä ajan tasalle organisaatiosi intranetistä tai matkustusvastaavalta. Tässä avuksesi seitsemän hyvää kysymystä, jotka kannattaa kysyä.
Gabriela Suortti
6.12.2014 12:41
Uusi omistajamme ja kansainvälinen kumppanimme American Express Global Business Travel tutki, miltä liikematkustus näyttää vuonna 2017. Tutustu näihin nouseviin trendeihin ja Suomen näkymiin yhdessä SMT:n Gabriela Suortin kanssa ja tiedät, onko oma yrityksesi matkustuksen aallonharjalla vai vielä viime vuoden fiiliksissä.

Pages

Subscribe to Matkustuspolitiikka