Matkustuspolitiikka

12.2.2021 16:23
Iso-Britannia on nyt virallisesti jättänyt Euroopan unionin. Tilanne toi nipun uusia sääntöjä, jotka matkustajien kannattaa huomioida EU:n ja Ison-Britannian välillä. Mitä tämä sitten tarkoittaa yrityksesi matkustusohjeelle ja matkustajille? Katso tärkeimmät kysymykset ja vastaukset täältä.
14.1.2021 09:22
Paluu tien päälle onnistuu nopeimmin, kun siihen panostetaan oikein. Siksi esittelemme tässä kaksi kivijalkaa, joihin yrityksesi kannattaa keskittyä turvallisen ja kustannustehokkaan matkustuksen palauttamiseksi.
Tietoturvallisuus
27.8.2019 10:47
Liikematkustajat ovatkin nykyään avainasemassa tietoturvallisuuden ja tietomurtojen eston suhteen. Samalla kun nettiyhteydet muuttuvat sujuvammiksi ja nopeammiksi ja netissä surffailu matkan aikaan yleistyy, myös tietomurron riski matkustajalla kasvaa. Lue täältä vinkkejä tietoturvallisempaan matkustukseen.
Osallistu kyselyyn
18.6.2019 10:36
American Express Global Business Travel ja ACTE (Association of Corporate Travel Executives) tekevät yhdessä tutkimuksen, jonka tulokset esitellään ACTEn konferenssissa Amsterdamissa lokakuussa. Tutkimuksen aiheena ovat kattavan matkahallinnon käyttöönoton hyödyt ja esteet. Osallistu kyselyyn ja kerro mielipiteesi ja kokemuksesi täällä 28.6.2019 mennessä.
Ari Ilonen
10.6.2019 14:24
Suomi elää viennistä. Sujuva kaupankäynti ympäri maailmaa takaa menestyksemme nyt ja jatkossa. Mutta nauttiiko matkustajasi reissaamisesta? Suomessa asuu maailman onnellisin kansa, mutta tiedätkö kuinka onnellisia työntekijäsi ovat työmatkalla? Mikä voisi motivoida heitä noudattamaan ohjeistusta?
Matkustusohjeen myytit
4.6.2019 09:43
Matkustajilla (ja joskus myös Travel Managereilla) saattaa elää sinnikkäitä harhaluuloja siitä, mihin matkustusohje vaikuttaa ja mihin ei. Pidetään siis myytinmurtajaiset ja aloitetaan neljästä yleisimmästä väärinkäsityksestä.
Liikematkustuksen trendit
4.6.2019 09:33
Mitkä trendit vaikuttavat liikematkustukseen kesän jälkeen, loppuvuodesta tai lähivuosina? Kaivoimme kristallipallomme esiin ja ennustamme muutamaa uutuutta, jotka jo maailmalla heijastuvat liikematkustukseen ja matkustusohjeisiin.
Brexit vaikutukset liikematkustukseen
18.2.2019 09:38
American Express Global Business Travel (GBT) alkoi seurata Brexit-neuvotteluita heti kansanäänestyksen jälkeen 2016. H-hetki koittaa pian - mitä tiedämme nyt Brexitin mahdollisista vaikutuksista ja mihin suomalaisten liikematkustajien tulisi varautua?
Matkustuksen trendit 2019
11.2.2019 10:49
Matkustusala(kin) muuttuu nopeasti. Uudet trendit nostavat päätään ja heijastuvat matkustajien tarpeisiin ja sitä kautta organisaatioiden matkustusohjeisiin. Haluamme auttaa sinua uusien trendien träkkäämisessä ja nostamme esiin muutamia kansainvälisesti ajankohtaisia piirteitä.
Varauskanavamaksu
11.1.2019 12:01
Ison-Britannian ja EU:n suhde elää jännittäviä aikoja. Tuleeko ero vai uusi äänestys? Sopimuksella vai ilman sitä? Edes suomalainen liikematkustaja ei voi suhtautua tilanteeseen pelkällä olankohautuksella, sillä lopputuloksesta riippuen vaikutukset voivat näkyä myös meikäläisille reissaajille.

Pages

Subscribe to Matkustuspolitiikka