online-palvelut

13.10.2020 11:15
Maailman johtava liikematkatoimisto American Express Global Business Travel (GBT) on ostanut 30SecondsToFly -yrityksen. Se on teknologia-alan start up -yritys, joka on erikoistunut tekoälyyn ja liikematkustajille viestimiseen.
Varaa oikein
27.6.2019 11:47
Oletko sinäkin joskus yrittänyt epätoivoisesti jahdata juuri sitä parasta lentohintaa- tai reittiä yhdistelemällä useita eri meno-paluulentoja tarkoituksenasi käyttää niitä ristiin, siis hyödyntää yhdestä pelkkä meno ja toisesta pelkkä paluu? Vaikka idea saattaa ensin tuntua hurjan näppärältä, ei se kannata pidemmän päälle. Itse asiassa useat lentoyhtiöt ovat kieltäneet tällaiset ristikkäisvaraukset, joten lopulta saatat päätyä ilman kumpaakaan varaustasi. Katso täältä, miten kannattaa ja ei kannata toimia.
Varaa hotelli
20.3.2019 12:14
Hyvä hotelli haussa? Tietenkin läheltä kokouspaikkaa ja työpaikkasi matkustusohjeeseen sopiva. Jos joskus tuntuu siltä, että laajasta hotellitarjonnasta voi mennä sormi suuhun, näillä vinkeillä löydät juuri sen oikean hotellin helpommin online-varauspalvelustamme.
Lentokentällä kännykkä
5.3.2019 18:11
American Express Global Business Travel (GBT), maailman suurin liikematkatoimisto, tarjoaa asiakkaidensa matkustajille, matkanvaraajille ja hallinnolle kurkistuksen vuoden 2019 uutuustuotteisiin ja palveluihin. Tärkeimpiä teknisen investoinnin tuloksia vuonna 2019 ovat suosittelukone, uuden sukupolven mobiilipalvelu, benchmarking-raportointi ja halvemman hinnan uudelleenvarauspalvelut.
Susanne Lindroos
4.12.2018 14:20
Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa käyneet läpi suuren muutoksen ja siirtyneet käyttämään uutta KDS Neo (TM) -työkaluun pohjautuvaa online-varauspalvelua. Muutos on ollut osalle käyttäjistä haasteellisempi kuin toisille, aivan kuten mikä tahansa muutos on. Haluankin kiittää teitä kaikkia tekemästänne työstä, tuestanne ja aktiivisuudestanne tänä uuden oppimisen aikana, sanoo kehitysjohtaja Susanne Lindroos.
Uudistunut mobiilipalvelu
4.12.2018 12:17
Liikematkustaminen käy välillä ihan työstä. Siksi haluamme koko ajan kehittää palveluitamme ja työkalujamme, jotta matkustaminen kävisi kepeästi. Yksi esimerkki tästä on Amex GBT Mobile -sovellus, josta ilmestyi juuri uusi versio.
Liikematkalle ovelta ovelle
21.3.2018 09:30
Joko sinulla on käytössäsi uusittu online-varauspalvelumme, joka pohjautuu kansainväliseen KDS Neo -työkaluun? Tiesitkö, että palvelusta löydät useita erilaisia varausmahdollisuuksia, joista voit valita omaan matkaasi sopivimman vaihtoehdon? Tutustu eri vaihtoehtoihin täällä.
Gabriela Suortti
30.1.2018 09:15
Suomalaisen liikematkustajan rinnassa sykkii usein intohimoinen insinöörin sydän. 94 % alle 55-vuotiaista omistaa älypuhelimen ja moni hyödyntää sitä myös verkko-ostoksissa. Liikematkavarauksissa totuus on aivan toinen. Mitä tuolle sykkivälle aallonharjalla pomppivalle sydämelle tapahtuu, kun pitäisi varata työmatka matkatoimiston varaussovellusta hyödyntäen?
SMT Online
30.1.2018 09:08
Joko sinulla on käytössäsi uusittu online-palvelumme, joka pohjautuu KDS Neo -varauspalveluun? Palvelua kehitetään koko ajan asiakkailta tulevan palautteen perusteella, ja tammikuussa käyttöön tuli monia odotettuja uudistuksia. Lue niistä lisää täällä.
Sujuvat matkavaraukset
20.11.2017 12:57
Jokainen meistä on tottunut varaamaan omat matkamme netistä ja surfaamaan eri varaussivuilla. Miksi työmatkan varaaminen itse koetaan hankalaksi? Miten yritys saa matkustajat kokemaan matkavarausten teon helpoksi ja nopeaksi ilman stressiä ja matkavaraajan apua?

Pages

Subscribe to online-palvelut