Palvelut globaalille matkahallinnolle

14.1.2021 09:22
Paluu tien päälle onnistuu nopeimmin, kun siihen panostetaan oikein. Siksi esittelemme tässä kaksi kivijalkaa, joihin yrityksesi kannattaa keskittyä turvallisen ja kustannustehokkaan matkustuksen palauttamiseksi.
12.1.2021 17:15
Paljonko yrityksesi käyttää matkustukseen nyt alkaneena vuonna 2021? Nykyisen kaltainen poikkeuksellinen tilanne voi tehdä kulujen ennustamisesta tuplaten vaikeaa, kun tilanne vielä muuttuu lähes päivittäin uusien ohjeiden ja sääntöjen myötä. Huolimatta päidemme yllä leijuvista kysymysmerkeistä olemme keränneet tähän joitakin vinkkejä siitä, miten voit paremmin arvioida yrityksesi matkustusta tänä vuonna.
Matkustusilmoitus
6.5.2020 12:11
Onko matkustusohjelmasi poikkeustilanteen kestävä ja tarpeeksi ketterä reagoimaan nopeasti? Näillä yhdeksällä vinkillä minimoit riskisi, kun maailma mullistuu.
Lentokenttä
26.11.2019 13:32
Suomalaisia asiakkaitamme on puhuttanut viime aikoina suosittu kirjainyhdistelmä NDC. Se tulee sanoista New Distribution Capability ja viittaa teknologiastandardiin, jonka Kansainvälinen ilmakuljetusliitto IATA on ottanut käyttöön monipuolistaakseen lentotarjonnan jakelua. Liikematkatoimistot ovat testaamassa ja sopeuttamassa tarjontaansa huomioimaan NDC:n. Näin tekee myös American Express Global Business Travel (GBT). Samalla Travel Managerit alkavat pohtia, miten se vaikuttaa heidän matkustusohjeisiinsa. American Express GBT ja ACTE julkaisivat jokin aika sitten tutkimuksen nimeltä “The Evolution of Air Distribution: How Will It Impact Your Travel Programme?”. Sen tuloksista päätellen NDC aiheuttaa vielä monia kysymyksiä asiakkailla. Lue lisää kansainvälisten kollegoidesi tunnelmista ja ratkaisuista NDC:n suhteen ja lataa koko tutkimus itsellesi täältä.
Liikematkustuksen trendit
4.6.2019 09:33
Mitkä trendit vaikuttavat liikematkustukseen kesän jälkeen, loppuvuodesta tai lähivuosina? Kaivoimme kristallipallomme esiin ja ennustamme muutamaa uutuutta, jotka jo maailmalla heijastuvat liikematkustukseen ja matkustusohjeisiin.
Lentokentällä kännykkä
5.3.2019 18:11
American Express Global Business Travel (GBT), maailman suurin liikematkatoimisto, tarjoaa asiakkaidensa matkustajille, matkanvaraajille ja hallinnolle kurkistuksen vuoden 2019 uutuustuotteisiin ja palveluihin. Tärkeimpiä teknisen investoinnin tuloksia vuonna 2019 ovat suosittelukone, uuden sukupolven mobiilipalvelu, benchmarking-raportointi ja halvemman hinnan uudelleenvarauspalvelut.
Matkustuksen trendit 2019
11.2.2019 10:49
Matkustusala(kin) muuttuu nopeasti. Uudet trendit nostavat päätään ja heijastuvat matkustajien tarpeisiin ja sitä kautta organisaatioiden matkustusohjeisiin. Haluamme auttaa sinua uusien trendien träkkäämisessä ja nostamme esiin muutamia kansainvälisesti ajankohtaisia piirteitä.
Christer Nordlund
4.12.2018 13:14
Tutustu Christer Nordlundiin, joka on uusi Vice President ja General Manager eli Pohjoismaiden toimintojen johtaja American Express Global Business Travelissa. Hänen vastuualueeseensa kuuluu myös Suomi. Christerillä on pitkä kokemus liikematkustuksesta HRG:ssä. Siksi hänen nimityksensä auttaakin edelleen sujuvoittamaan American Express GBT:n ja HRG:n yhdistymistä maailman johtavaksi liikematkatoimistoksi.
Tekoäly matkalla
10.10.2018 12:50
Tekoäly eli englanniksi lyhennettynä AI on tämän hetken kuuma termi. Itse asiassa kyse on vain tiedon käsittelyyn ja analysointiin perustuvista sovelluksista, huomauttaa Marilyn Markham, American Express Global Business Travelin (GBT) tuotejohtaja. Vaikka tiedon käsittely ei kuulostakaan niin jännittävältä, tekoälyyn pohjautuva teknologia voi muuttaa liikematkustajan kokemusta dramaattisesti. Esimerkiksi näin.
Ari Ilonen
29.5.2018 13:40
Sopimus on yhteinen lupaus. Matkustamisen palveluissa se on aie jostain isommasta, johon molemmat osapuolet ryhtyvät. Tämä aie pitää saada konkretiaksi oikealla tavalla. Hyvä suunnittelu ja tyylipuhtaasti toteutettu hankinta eivät enää riitä. Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun hankinta on tehty? Toteutetaanko sitä suunnitellusti? Kuka sitä seuraa?

Pages

Subscribe to Palvelut globaalille matkahallinnolle