Palvelut matkalla

Brexit vaikutukset liikematkustukseen
18.2.2019 09:38
American Express Global Business Travel (GBT) alkoi seurata Brexit-neuvotteluita heti kansanäänestyksen jälkeen 2016. H-hetki koittaa pian - mitä tiedämme nyt Brexitin mahdollisista vaikutuksista ja mihin suomalaisten liikematkustajien tulisi varautua?
Matkustajien Minority Report
10.10.2018 12:49
Kun Minority Report -elokuva tuli teattereihin 2002, harva meistä olisi uskonut, miten todellisen kuvan tulevaisuudesta se piirsi – ja miten lähellä tuo tulevaisuus olikaan. Mutta tässä sitä ollaan reilut 15 vuotta myöhemmin, ja monet elokuvassa vuoteen 2054 sijoitetuista ideoista ovat jo täyttä totta. Myös liikematkustajille.
Changi Airport
28.8.2018 12:31
Liikematkustajalle aika on rahaa, ja pitkät vaihto- ja odotusajat lentokentillä todellinen mörkö. Silti siinäkin voi olla iso ero, mille kentälle päädyt odottamaan seuraavaa lentoasi. Nämä viisi kenttää nousivat Skytraxin listan kärkeen vuonna 2018. Onko mukana sinunkin lempikenttäsi?
EMAn palvelut suomalaisille yrityksille
16.3.2018 12:33
Mitä tehdä, jos liikematkustaja sairastuu vakavasti Siperian perukoilla? Uskaltaako korvatulehduksessa lentää? Minkä tasoiseen sairaalaan työntekijäsi on kiikutettu Kiinassa? Uhkaako potilasta ns. spanish trap eli ylitehokas (ja kallis) yksityishoito, josta ei pääse karkuun?
Vinkit Kiinaan matkustaville
19.2.2018 15:32
Kiinan-matka saattaa tulla kulttuurishokkina kokeneellekin liikematkustajalle. Tämä kansantasavalta vaatii tarkkoja valmisteluita ja kärsivällistä mieltä alkaen viisumirumbasta ja päättyen kielimuuriin itse kohteessa. Näillä vinkeillä varmistat matkasi onnistumisen.
Scandic Antti Karjalainen
20.11.2017 12:52
Netti, erilaiset sovellukset ja älylaitteet ovat hotellien arkea. Siinä missä ennen hotelliasiakkailta kysyttiin, tarvitsetko wifikoodeja, nyt kysymme, monelleko laitteelle niitä laitetaan, kuvailee Scandicin Antti Karjalainen hotellielämän digitalisoitumista SMT Digitalist Growth Business Forumissa. .
Hertz Ultimate Choice
3.11.2017 14:01
Mietityttääkö sinuakin, mikä auto se varaamasi "Ford Focus tai vastaava" loppujen lopuksi on? Olisiko musta auto vaikuttavampi kuin punainen? Älä ihmettele enää, sillä Hertzin Ultimate Choicen avulla auto jonka valitset, on auto jolla ajat. Ei mikään vastaava.
10.10.2017 13:42
Tiesitkö, että nämä kaikki edut sisältyvät automaattisesti Norwegianin-lentovaraukseesi, kun teet sen SMT:n kautta?
Hyvä olo Maaret Kallio
6.9.2017 12:23
"Olisi tärkeää huolehtia matkustavan työntekijän mielenterveydestä, jaksamisesta, hyvinvoinnista ja palautumisesta. Palautumisen paikkoja, taukoja, levähtämisiä ja mahdollisuuksia laskea kierroksia pitäisi olla mahdollisimman paljon ja toistuvasti myös työpäivän aikana", muistuttaa tv:stäkin tuttu Maaret Kallio. Lue lisää hyvän olon merkityksestä työmatkustajalle.
Varaa oikein
27.6.2017 11:47
Oletko sinäkin joskus yrittänyt epätoivoisesti jahdata juuri sitä parasta lentohintaa- tai reittiä yhdistelemällä useita eri meno-paluulentoja tarkoituksenasi käyttää niitä ristiin, siis hyödyntää yhdestä pelkkä meno ja toisesta pelkkä paluu? Vaikka idea saattaa ensin tuntua hurjan näppärältä, ei se kannata pidemmän päälle. Itse asiassa useat lentoyhtiöt ovat kieltäneet tällaiset ristikkäisvaraukset, joten lopulta saatat päätyä ilman kumpaakaan varaustasi. Katso täältä, miten kannattaa ja ei kannata toimia.

Pages

Subscribe to Palvelut matkalla