Sujuvat matkavaraukset

Vinkit Kiinaan matkustaville
21.9.2018 17:03
Kiinan viisumipalvelukeskus aloittaa biometristen tunnisteiden rekisteröimisen tiistaina 25.9.2018. Jokaisen Kiinan viisumin hakijan on käytävä antamassa sormenjälkitunnisteet Helsingin Kiinan Viisumipalvelukeskuksessa, mistä on varattava etukäteen aika tapaamista varten. Sormenjälkitunnisteet vaaditaan jokaiselta 14-70-vuotiaalta Kiinan viisumin hakijalta ja tunnisteet ovat voimassa 5 vuoden ajan.
Parhaat hotellit
28.8.2018 15:42
Maailma on pullollaan hotelleja ja samoja hotelleja löytyy eri varauskanavista eri hinnoilla. Työmatkustajalle ja yritykselle paras tapa varmistaa maksimaalinen hyöty hotelliyöpymisistä on keskittää varaukset. Asiakkaillemme tarjoamamme hotellisisältö kerää kansainvälisesti yhteen yli miljoona yöpymisvaihtoehtoa kaikista suurimmista kanavista.
Bisnesreissulla boutique-hotelliin?
28.5.2018 14:24
Jos riviliikemieshotellit kyllästyttävät muttet ole valmis Airbnb-kämppäänkään, huoli pois. Uusia yksilöllisiä boutique-hotelleja on noussut viimeisen viiden vuoden aikana markkinoille kuin niitä kuuluisia sieniä sateella – ja monet niistä kuuluvat kansainvälisiin hotelliketjuihin, joiden kanssa sinunkin firmallasi voi olla jo kumppanisopimus.
Liikematkalle ovelta ovelle
21.3.2018 09:30
Joko sinulla on käytössäsi uusittu online-varauspalvelumme, joka pohjautuu kansainväliseen KDS Neo -työkaluun? Tiesitkö, että palvelusta löydät useita erilaisia varausmahdollisuuksia, joista voit valita omaan matkaasi sopivimman vaihtoehdon? Tutustu eri vaihtoehtoihin täällä.
Scandic Hotelsin kuulumisia
16.3.2018 13:26
Scandic Hotels elää jännittäviä aikoja. Kun luet tätä artikkelia, ensimmäiset Cumulus-hotellit Helsingissä ja Tampereella on jo siirretty Scandicin brändin alle. Tahti jatkuu tiiviillä kolmen hotellin viikkotahdilla ympäri Suomea, kunnes juhannukseen 2018 mennessä kaikki Cumulus-hotellit ovat saaneet uudet Scandic-nimet ja -palvelut.
Gabriela Suortti
30.1.2018 09:15
Suomalaisen liikematkustajan rinnassa sykkii usein intohimoinen insinöörin sydän. 94 % alle 55-vuotiaista omistaa älypuhelimen ja moni hyödyntää sitä myös verkko-ostoksissa. Liikematkavarauksissa totuus on aivan toinen. Mitä tuolle sykkivälle aallonharjalla pomppivalle sydämelle tapahtuu, kun pitäisi varata työmatka matkatoimiston varaussovellusta hyödyntäen?
SMT Online
30.1.2018 09:08
Joko sinulla on käytössäsi uusittu online-palvelumme, joka pohjautuu KDS Neo -varauspalveluun? Palvelua kehitetään koko ajan asiakkailta tulevan palautteen perusteella, ja tammikuussa käyttöön tuli monia odotettuja uudistuksia. Lue niistä lisää täällä.
Sujuvat matkavaraukset
20.11.2017 12:57
Jokainen meistä on tottunut varaamaan omat matkamme netistä ja surfaamaan eri varaussivuilla. Miksi työmatkan varaaminen itse koetaan hankalaksi? Miten yritys saa matkustajat kokemaan matkavarausten teon helpoksi ja nopeaksi ilman stressiä ja matkavaraajan apua?
Usein kysytyt kysymykset
17.11.2017 17:29
Tiedätkö, mihin matkustajaprofiilitietoja tarvitaan tai miksi lentohintasi voi muuttua ennen lipun kirjoittamista? Keräsimme usein kysytyt kysymykset ja asiantuntijavastaukset tänne.
Mitä tarkoittaa NDC?
16.10.2017 12:03
Muutamana viime vuonna on niin matkustuspalveluiden myyjien kuin ostajienkin huulilla pyörinyt uusi kolmikirjain lyhenne NDC – New Distribution Capabilities. Mitä tämä kiivastakin keskustelua aiheuttanut lyhenne tarkoittaa ja mitä hyötyä matkustava asiakas siitä saa?

Pages

Subscribe to Sujuvat matkavaraukset