trendit

Susanne Lindroos
4.12.2018 14:20
Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa käyneet läpi suuren muutoksen ja siirtyneet käyttämään uutta KDS Neo (TM) -työkaluun pohjautuvaa online-varauspalvelua. Muutos on ollut osalle käyttäjistä haasteellisempi kuin toisille, aivan kuten mikä tahansa muutos on. Haluankin kiittää teitä kaikkia tekemästänne työstä, tuestanne ja aktiivisuudestanne tänä uuden oppimisen aikana, sanoo kehitysjohtaja Susanne Lindroos.
Uudistunut mobiilipalvelu
4.12.2018 12:17
Liikematkustaminen käy välillä ihan työstä. Siksi haluamme koko ajan kehittää palveluitamme ja työkalujamme, jotta matkustaminen kävisi kepeästi. Yksi esimerkki tästä on Amex GBT Mobile -sovellus, josta ilmestyi juuri uusi versio.
Katleena Kortesuo
4.12.2018 09:54
Viestintäkouluttaja, tietokirjailija ja heittäytyjä Katleena Kortesuo moderoi GBTFuturewatch-tilaisuutta ja sen asiantuntevaa keskustelua. Nyt on aika antaa Katleenalle itselleen puheenvuoro.
Eva Toivanen
3.12.2018 15:29
Matkustaja on keskiössä American Express Global Business Travelilla. Eikä ihme, onhan hän palveluidemme loppukäyttäjä. Siksi myös liikematkapalvelutiimit on nimetty Traveler Care -palveluiksi kuvastamaan sitä, miksi loppujen lopuksi olemme täällä: keskittymässä matkustajien tarpeisiin.
Puhujat GBTFuturewatch
3.12.2018 15:08
GBTFuturewatchin teemana oli tänä vuonna vastuullisuus ja kasvu. Lavan valloittivat inspiroivalla keskustelulla (kuvassa vasemmalta oikealle) Suvi Haimi Sulapacista, Jukka Kurttila Finlaysonista, Katleena Kortesuo, Jason Geall ja Kirsi Paakkari American Express GBT:stä, Juha Järvinen Finnairista sekä Pauliina Valpas Trusted Advisorsista. Tästä keskustelusta taisi jäädä jokaiselle jano ja ymmärrys, että nyt tarvitaan tekoja. Katleena tosin muistutti, että sanatkin ovat tekoja, kunhan ne ovat totta.
Kipinästä roihuksi - näin teet onnistuneen yritystapahtuman
3.12.2018 13:45
Ihastus, innostus – ei kai torkutus? Minkä tunnetilan tapahtumasi synnyttää osallistujissa? Nyt on yritystapahtuman aika katsoa peiliin ja uudistua, tietää tapahtuma-alan ammattilainen Kaisa Eljaala. Katso Kaisan vinkit täätlä.
Kirsi Paakkari
10.10.2018 13:24
Pääkirjoituksessaan SMT:n toimitusjohtaja Kirsi Paakkari kertoo, että SMT-nimi jää 29.10.2018 historiaan. Nimeen liittyy valtavasti tunteita ja tarinoita sekä ihmisiä, joista on tullut näiden brändien alla ystäviä. Vaikka nimi vaihtuu, ystävyys säilyy. Kehitys on entistä nopeampaa ja olemme entistä vahvemmin siellä missä sinäkin.
Jason Geall
10.10.2018 13:11
Jason Geall toimii American Express Global Business Travelissa Pohjois-Euroopasta vastaavana johtajana. Tässä roolissa hän on ollut aktiivisesti mukana SMT:n integraatiossa ja seurannut meitä ja suomalaisia asiakkaitamme läheltä. Katso videolta Jasonin tervehdys asiakkaillemme.
Tekoäly matkalla
10.10.2018 12:50
Tekoäly eli englanniksi lyhennettynä AI on tämän hetken kuuma termi. Itse asiassa kyse on vain tiedon käsittelyyn ja analysointiin perustuvista sovelluksista, huomauttaa Marilyn Markham, American Express Global Business Travelin (GBT) tuotejohtaja. Vaikka tiedon käsittely ei kuulostakaan niin jännittävältä, tekoälyyn pohjautuva teknologia voi muuttaa liikematkustajan kokemusta dramaattisesti. Esimerkiksi näin.
Matkustajien Minority Report
10.10.2018 12:49
Kun Minority Report -elokuva tuli teattereihin 2002, harva meistä olisi uskonut, miten todellisen kuvan tulevaisuudesta se piirsi – ja miten lähellä tuo tulevaisuus olikaan. Mutta tässä sitä ollaan reilut 15 vuotta myöhemmin, ja monet elokuvassa vuoteen 2054 sijoitetuista ideoista ovat jo täyttä totta. Myös liikematkustajille.

Pages

Subscribe to trendit