vastuullisuus

12.1.2021 13:07
Maailman johtava liikematkatoimisto American Express Global Business Travel (GBT) tarjoaa nyt asiakkailleen mahdollisuutta kompensoida matkustuksensa hiilijalanjäljen valmiiksi neuvotelluilla ehdoilla voittoa tavoittelemattomien toimijoiden Carbonfund.org Foundationin ja Carbon Footprintin kanssa.
Lentojen kompensointi
17.6.2020 13:44
American Express Global Business Travel (GBT) on julkaissut uuden vastuullisempaan matkustukseen kannustavan ominaisuuden Neo-onlinevarauspalvelussaan. Varauspalvelussa on nyt mahdollisuus suodattaa lentohaun tuloksia hiilijalanjäljen perusteella. Tämä auttaa matkustajia tekemään ympäristöystävällisempiä valintoja.
Jutta Vatanen
22.3.2019 10:24
Olen puhunut viime vuosina paljon hyvän tekemisestä ja sen yhdistämisestä yrityksen toimintaan. Vastuullisuus-otsikon alle menee paljon asioita, mutta jos mietitään hyväntekeväisyyttä osana vastuullisuutta, on yrityksissä varmasti paljon erilaisia tapoja tehdä hyvää. Mitä vaihtoehtoja löytyy ja mikä sopii parhaiten kenellekin, pohtii Jutta Vatanen.
Kati Ihamäki Finnair
19.3.2019 15:38
Oletko joskus pohtinut, miten voisit pienentää lentomatkustuksesi ympäristövaikutuksia? Finnair esitteli vuoden 2019 alussa uuden Push for Change -kampanjansa, joka tarjoaa myös matkustajille vaihtoehtoja hiilijalanjäljen pienentämiseen.
15.1.2019 17:42
Vastuullisuudesta on tullut yhä tärkeämpi osa liiketoimintaa. Yrityksen tasolla vastuullisuuden vaikutukset näkyvät yrityskulttuurissa ja arvoissa, työn tekemisen ja johtamisen murroksena. Vastuullisuus on meillä alkanut ihan perusasioista. Aluksi strategisena tavoitteenamme oli rakentaa kannattava, kestävällä pohjalla oleva liiketoimintamalli ja sen saavutettuamme, pitää siitä kiinni.
Kompensoi hiilijalanjälkesi
19.12.2018 13:06
Kohti vihreämpää liikematkustusta - tarjoamme asiakkaillemme liikematkustuksen hiilidioksidipäästöjen kompensointia kumppanimme suomalaisen Nordic Offset -yrityksen kautta.
Puhujat GBTFuturewatch
3.12.2018 15:08
GBTFuturewatchin teemana oli tänä vuonna vastuullisuus ja kasvu. Lavan valloittivat inspiroivalla keskustelulla (kuvassa vasemmalta oikealle) Suvi Haimi Sulapacista, Jukka Kurttila Finlaysonista, Katleena Kortesuo, Jason Geall ja Kirsi Paakkari American Express GBT:stä, Juha Järvinen Finnairista sekä Pauliina Valpas Trusted Advisorsista. Tästä keskustelusta taisi jäädä jokaiselle jano ja ymmärrys, että nyt tarvitaan tekoja. Katleena tosin muistutti, että sanatkin ovat tekoja, kunhan ne ovat totta. Tämän kirjoituksen jälkeen on tullut muitakin konkreettisia tekoja. Kirsi Paakkari aloitti helmikuussa 2019 Kalevala Korun toimitusjohtajana ja Juha Järvinen siirtyi Virgin Atlantic Airwaysin kaupalliseksi johtajaksi.
SMT ja Resonaarin pojat Matkamessuilla
21.3.2018 09:36
Meillä SMT:ssä puhutaan paljon vastuullisuudesta, kuten varmasti (toivottavasti) aika monessa muussakin yrityksessä. Meillä se tarkoittaa sitä, että me haluamme olla vastuullinen työnantaja, joka pitää ihmisistään huolta ikään, sukupuoleen tai taustoihin katsomatta. Koulutusta ja mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen annetaan ihan kaikille, keinoja selvitä muuttuvien asiakastarpeiden äärellä tarjotaan kaikille. Ketään ei jätetä yksin.
GDPR tulee
20.3.2018 15:21
Matkustuspalveluihin liittyy matkustajaprofiileissa asuvia henkilötietoja, kuten nimiä ja osoitteita, passinumeroita ja matkustusmieltymyksiä. Tätä tietoa täytyy siirtää tarvittavin osin eri puolilla maailmaa palveluntuottajille, joita matkoilla käytetään. Miten me olemme huomioineet tietosuojan?
Lentojen kompensointi
15.3.2018 15:25
Lentoyhtiö KLM:n CO2ZERO-kompensointipalvelu auttaa matkustajia kompensoimaan lentojensa hiilidioksidipäästöt ja sitä kautta neutralisoimaan lentonsa hiilijalanjäljen. Lue lisää ympäristötyöstä, jolla hiilidioksidipäästöjä pyritään vähentämään.

Pages

Subscribe to vastuullisuus