Yhteistyökumppanit

visit_tampere_night_views_of_tampere_city_centre_laura_vanzo
16.8.2019 13:52
Tampere on valittu Suomen parhaaksi matkailukaupungiksi, ja kongressitilastoissa se loistaa Suomen kakkosena. Elokuussa 2019 Tampere veti 60 000 katsojaa, 80 rekkaa ja vinon pinon pyrotekniikkaa saksalaislegendan Rammsteinin kahteen konserttiin. Eipä siis ihme, että maailman saunakaupungiksikin julistautunut Pohjoismaiden suurin sisävesikaupunki ja mustanmakkaran kehto houkuttelee yhä useampia tapahtuma-, kokous- ja kongressivieraita. Mikset sinäkin lähtisi Tampereelle?
Scandic Marski Ravintola
20.3.2019 08:51
Alkukesästä 2019 avautuva Suomen ensimmäinen Signature-hotelli Marski by Scandic on Finnfullnessia katosta lattiaan. Marskista tulee ensimmäinen suomalainen Signature-hotelli. Se tarkoittaa ainutlaatuista, yksilöllistä hotellia, jonka luonne ja brändi nousevat syvältä hotellin ja sitä ympäröivän yhteisön tarinasta. Tutustu Marskiin täällä.
Icelandair open jaw
28.5.2018 14:05
Tunnetko sinä käsitteen Open jaw? Sen kanssa ei tarvitse olla liikematkustajankaan haavi auki, vaikka konsepti on ehkä tutumpi lomamatkalta. Open jaw tarkoittaa lentolipputyyppiä, jossa paluulento lähtee eri kaupungista kuin mihin menolento on saapunut. Icelandair tarjoaa matkustajille tätä mahdollisuutta, joka voi usein tehostaa ajankäyttöä ja lisätä matkustusmukavuutta.
Scandic Hotelsin kuulumisia
16.3.2018 13:26
Scandic Hotels elää jännittäviä aikoja. Kun luet tätä artikkelia, ensimmäiset Cumulus-hotellit Helsingissä ja Tampereella on jo siirretty Scandicin brändin alle. Tahti jatkuu tiiviillä kolmen hotellin viikkotahdilla ympäri Suomea, kunnes juhannukseen 2018 mennessä kaikki Cumulus-hotellit ovat saaneet uudet Scandic-nimet ja -palvelut.
Lentojen kompensointi
15.3.2018 15:25
Lentoyhtiö KLM:n CO2ZERO-kompensointipalvelu auttaa matkustajia kompensoimaan lentojensa hiilidioksidipäästöt ja sitä kautta neutralisoimaan lentonsa hiilijalanjäljen. Lue lisää ympäristötyöstä, jolla hiilidioksidipäästöjä pyritään vähentämään.
Hertz Ultimate Choice
3.11.2017 14:01
Mietityttääkö sinuakin, mikä auto se varaamasi "Ford Focus tai vastaava" loppujen lopuksi on? Olisiko musta auto vaikuttavampi kuin punainen? Älä ihmettele enää, sillä Hertzin Ultimate Choicen avulla auto jonka valitset, on auto jolla ajat. Ei mikään vastaava.
Viking Line
30.6.2017 08:43
Tulossa pikkujoulu, tiimipäivä, asiakastilaisuus tai kickoff? Laiva on yhä tuore ja helppo ratkaisu erilaisille yritystilaisuuksille ja tapahtumille. Kokeile tällä kertaa vaikkapa hyvinvointiteemaa, shoppailutaivasta tai design-risteilyä.
Clarion Hotel Helsinki
6.11.2016 11:29
Hotelliketju Clarion saapui Suomeen ryminällä. Se avasi lokakuussa ei vain yhden vaan kokonaista kaksi uutta hotellia pääkaupunkiseudulle. Eikä tässä ole välttämättä vielä kaikki. Tutustu uusiin hotelleihin ja Clarionin tulevaisuuden suunnitelmiin.
Hertz
1.11.2016 11:29
Tiesitkö, että vaikka sinulla ei olisi omia autonvuokraussopimuksia, saat SMT:n kautta silti parhaat kokonaishinnat autonvuokrauksellesi? Entä tunnetko nykyisen lisävaruste- ja palvelutarjonnan ja osaat hyödyntää sitä juuri sinun autoilutarpeisiisi? Kerää täältä parhaat vinkit.
Scandic Hotels
29.9.2016 12:29
Ainutkertaisten hotellikokemusten luominen on Scandic Hotelsin uusi missio. Scandic Hotelsin Suomen henkilöstöjohtaja Riikka Mattila kertoi alan suurimmassa verkostoitumistapahtumassa SMTnetworkissa, miten ketjun asiakastyytyväisyys ja brändimielikuva on saatu nousuun uudenlaisella arvojohtamisella.

Pages

Subscribe to Yhteistyökumppanit