Jääkiekko

Muut saa hoitaa hässäkät.

Oletko suunnittelemassa pelimatkaa joukkueesi tai ryhmäsi kanssa? Voit keskittyä itse joukkueesi johtamiseen ja hyvinvointiin sekä pelaajien sparraamiseen ja kannustamiseen, kun otat meidän tiimin mukaan jo matkan suunnitteluvaiheessa. Meillä ymmärretään pelaajien sielunelämää ja pelimatkojen erityistarpeita - ennakoinnilla, valppaudella ja turvallisuudella on merkitystä varsinkin, kun matkustat ryhmän kanssa. Fiiliksellä on merkitystä. Saat käyttöösi meidän 24h-päivystyspalvelun etkä jää ryhmäsi kanssa yksin yllättävissäkään tilanteissa. Osaamisemme näkyy joukkueellesi säästöinä matkan lopullisessa hinnassa.

"Meiltä saat edulliset nuorisohinnat ryhmille. Voit käyttää esim. SAS:n nuorisohintoja, jotka ovat jopa 35 % edullisemmat kuin normaalit ryhmälentohinnat. Ryhmään voi kuulua myös aikuisia, kunhan matkustajista 80 % on alle 26-vuotiaita", muistuttaa Ari Pura SMTsport-tiimistä.

Ari jatkaa: "Aina sattuu ja tapahtuu. Yksi ryhmästä myöhästyy lennolta, toinen unohtaa passin lentokoneen istuimen taskuun, kolmannen pelikassi jää bussiin - ja ilman luottokamoja ei tule voittoa. Vaikka kuinka huolellisesti suunnittelisit, niin matkaan mahtuu aina yllätyksiä. Me vinkataan, kuinka kampitat ne ja autetaan, kun on tarvetta. Hyvin suunnitellulla pelimatkalla  joukkuehenki kasvaa, vaikka koti-ikävä välillä vaivaisikin. Siinä ei muuten ole mitään noloo, työkseen matkustavat ne vasta koti-ikävää tuntevatkin."

"Kannattaa jutella pelaajien kanssa, kuka haluaa istua kenenkin vieressä lentokoneessa ja ketkä haluaa nukkua samassa huoneessa. Myös lentokoneaterioiden tilaukset on ihan hyvä tehdä ennakkoon, sillä jonkun penkin kohdalla se halutuin kinkkusämpylä loppuu kuiteskin. Joskus pieneltä tuntuva asia on jollekin iso asia ja voi vaikuttaa koko joukkueen fiilikseen", Ari vinkkaa.

 

Miksi kannattaa valita meidät?

Päivystyspalvelu 24/7

• Ennakoimalla minimoimme riskit esim. lakkotilanteessa
• Poikkeustilanteissa kontaktoimme ja autamme ryhmää
• Tavoitat meidät 24/7, kun tarvitset apua matkan aikana

Ammattitaitoinen suunnittelu

• Matka-agendan ja aikataulujen suunnittelu
• Hotellin tai muun majoituksen kartoitus ja varaukset joukkueen tarpeiden mukaisesti
• Joukkueen ruokailujen suunnittelu ja varaukset
• Kuljetusten ja kenttien varaukset kohteessa
• Vapaa-ajan ohjelman suunnittelu ja varaukset

Edut ryhmille

• Lentohinnat nuorisolle
• Sopimushinnat ylimääräisistä matkatavaroista
• Nopeat ryhmämatkalähtöselvitykset lennoille
• Amex GBT -sopimushinnat majoituksista
• Luotettava ja kokenut kumppani

 

Asiakkaanamme et jää reissussa yksin. Olemme joukkueen tukena ennen reissua, sen aikana ja vielä matkan jälkeenkin. Meillä on Suomessa loistava tekemisen fiilis ja yli 100 vuoden kokemus ihmisten liikuttamisesta. Se tuntuu ja näkyy myös joukkueiden asiakastyytyväisyydessä. Käytössäsi on oma tiimi, josta saat asiantuntevaa palvelua rennolla otteella Arilta, Pialta, Sirpalta ja Lauralta. Meillä on kokemusta myös eri lajien erikoistarpeista. 

Mikäs sun jengi on? Tämä sivu on tarkoitettu lätkänpelaajille ja jos kuulut johonkin seuraavista jengeistä, myös muille ryhmille on tehty omat sivut: Sporttaajat /smtactive/sport, futis /smtactive/jalkapallo, säbä /smtactive/salibandySeuraa meitä Facebookissa https://www.facebook.com/amexgbtfinland/

Pirauta meille p. +358 10 826 2620 tai laita meiliä [email protected] Voit myös lähettää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.