SMTactive Fitfarm

Näkyykö työpaikallasi innostunutta ja inspiroitunutta vai vähän väsähtänyttä jengiä? Tutustu meidän FitFarm-ohjelmaan, johon sisältyy hyvinvointiin vahvasti vaikuttavia tekijöitä kuten valmennusta, treenausta ja ruokavalion noudattamista. Varmistat ohjelman avulla, että sinunkin porukastasi kuoriutuu joukko innostuneita itsensä voittajia. 

"Meillä ohjelma on ollut käytössä pari vuotta ja kyse ei olekaan vain fyysisestä hyvinvoinnista. Valmennuksen suurin anti on ollut koko henkilöstön yhteinen kokemus onnistumisesta, joka ei rajoitu ainoastaan työhön. Valmennuksen tavoitteena onkin ollut rakentaa uudenlaista yrityskulttuuria, jossa kannustetaan rohkeuteen, yhdessä tekemiseen, kaverin tsemppaamiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen", kertoo Nina Makkonen. Nina on innostunut ohjelmalla saavutetuista tuloksista: "Henkilöstöstämme lähes 80 % on ollut mukana vapaaehtoisessa ohjelmassa. Sairauspoissaolokustannukset ja poissaolopäivät laskivat valmennuksen jälkeen 10,5 % vuodessa. Konsepti toimii ja tulokset puhuvat puolestaan".

Olemme saaneet kannustavaa palautetta myös Mehiläisen työterveyshuollosta: "Heidän henkilöstölleen toteuttama hyvinvointiohjelma on hyvä esimerkki siitä, miten yritys voi vaikuttaa henkilöstön työhyvinvointiin. On ollut upeaa nähdä kuinka työntekijät ovat tyytyväisiä tuloksiin, joita on saatu aikaa ymmärryksen lisäämisellä; ruokavalion muutoksella ja oikeanlaisella liikunnan ohjauksella", työterveyshoitaja Pirkko Raivio toteaa.

Alla numeroina ryhmämme tulokset, joista inspiroituneina tarjoamme menestyskonseptimme yhdessä FitFarmin kanssa myös muiden yritysten käyttöön. Jos haluat lisätietoa tuloksellisesta valmennuksesta, Nina sparraa mielellään aiheesta HR-näkökulmasta nina.makkonen@amexgbt.com.
 

”Elämäntapamuutos toteutettiin yhdessä työkavereiden kanssa ja se oli keskeinen menestystekijä. Parin kuukauden projekti jatkuu edelleen - ja porrastreenejä Malminkartanossa järjestetään tiuhaan tahtiin. Tällaisia tuloksia ei olisi saavutettu ilman yhdessä tekemisen meininkiä! Liikunta on myös parasta aivojumppaa”, summaa Nina.

FitFarm -ohjelmalla syntyy tulosta

1. Innosta ihmiset osallistumaan
 • Tapahtumasivusto, kutsut & osallistujahallinta FitFarm -hyvinvointiohjelmaan
 • FitFarm -tapahtuma, joka innostaa ja inspiroi hyvinvointiohjelman aloittamiseen. Ota tämä osaksi henkilöstöpäiväsi ohjelmaa.
 • Energiatesti ryhmän lähtötason selvittämiseksi
2. Valmentajat sparraavat jokaista yksilöä ja ryhmää pääsemään omaan tavoitteeseensa
 • Verkkosivusto harjoittelun tueksi
 • Treeniohjelma 8 viikoksi
 • Ruokavalio-ohjelma 8 viikoksi
 • FitFarm-valmentajien jatkuva tuki
 • Yksi ryhmätreenipäivä FitFarm-valmentajien vetämänä
 • Eksklusiivinen treeniryhmä Facebookissa
3. Investoi valmennukseen, joka tuottaa yrityksellesi tulosta myös pidemmällä tähtäimellä
 • FitFarm -karonkka, jossa jaetaan ryhmän onnistumisia ja juhlitaan saavutuksia
 • Motivointi jatkamiseen esim. ryhmätapaamiset puolivuosittain, Wellbeing Coachit tiimeihin, Facebook-ryhmässä onnistumisten, retkahdusten ja ideoiden jakaminen
4. Jos haluat enemmän, saat. Ohjelma tehdään sinun yrityksesi tarpeisiin.
 • Jutta Gustafsbergin motivointiluento
 • Viikottaiset ryhmätreenit FitFarm-valmentajien johdolla
 • Pop-Up-messut
 • Personoidut treenipaidat ja juomapullot
 • Henkilökohtaiset FirstBeat-analyysit, joiden avulla jokainen löytää tasapainon tekemisen ja levon välille

 

Tavoitteena elämänmittainen hyvä olo! Sparraajiksi saat ammattilaiset.

Henkilöstön työkykyyn vaikuttaa merkittävästi fyysinen hyvinvointi, joka auttaa jaksamaan arjessa tapahtuvaa rasitusta ja myös kestämään paremmin työpaineita. Hyvä fyysinen olo vaikuttavaa myönteisesti minäkuvaan, pystyvyyden tunteeseen ja jopa muistiin. Tutkimuksissa liikunnalla on todettu olevan suora yhteys aivotoimintaan. 

Monet yritykset ovatkin kiinnostuneita kehittämään työkulttuuria, jossa kannustetaan liikkumaan ja syömään fiksusti, ja samalla innostetaan jokaista ottamaan vastuuta hyvinvoinnistaan myös vapaa-ajalla. FitFarm on henkilöstön hyvinvointiohjelma, jonka avulla työkykyä ja energiatasoa parannetaan tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Konsepti on koko elämänmittainen tyky-päivä. Tällä ohjelmalla saat muuten myös henkilöstöpäiväsi rockaamaan. 

Jos haluat sparrausta tyky- tai henkilöstöpäivästä, ota yhteyttä Astaan asta.vento@amexgbt.com p. 050 414 1505 tai tapahtumat@amexgbt.com p. 010 826 2311. Meillä on loistava tekemisen fiilis ja tyytyväiset asiakkaat.

Varmista, että tänä vuonna työpaikallasi näkyy entistä enemmän innostusta, energiaa ja hyvää oloa. Täyttämällä yhteystietosi saat lisätietoa. Jos haluat vinkata aiheesta jollekin toiselle henkilölle, täytä myös hänen yhteytietonsa.

Ota yhteyttä