Ilmoittautuminen

Kutsu, tapahtumasivusto sekä ilmoittautuminen luovat ensimmäisen mielikuvan tapahtumastasi, joten kannattaa miettiä tarkkaan miten haluat ne toteuttaa. Erottautuminen muista tapahtumista sekä sisällöllä että itse kutsulla ja sivustolla on tärkeää. Ilmoittautumisen täytyy olla osallistujille helppoa ja nopeaa.

Tapahtuman kutsu ja ilmoittautuminen voidaan tehdä useammalla eri toteutusmallilla. Kutsu voidaan lähettää sähköpostilla tai SMS/MMS-viestillä. Kutsu voi myös löytyä tapahtumasivustolta.

Tapahtumaan ilmoittautuminen voidaan tehdä sivustolla tai sähköpostin linkistä. Tapahtuman järjestäjänä voit seurata reaaliaikaisesti ilmoittautumisia ja voit reagoida nopeasti muistutuskutsuilla ja muilla aktivoivilla toimenpiteillä.

Tapahtumaan ilmoittautumisen jälkeen osallistuja saa ilmoittautumisvahvistuksen joko sähköpostilla tai SMS-viestinä. Kutsut, ilmoittautuminen ja vahvistukset voidaan räätälöidä  toiveidesi mukaisesti tai käyttää pohjana olemassa olevia valmiita malleja. Mietitään yhdessä mikä malli sopii juuri sinulle.