Johtoryhmä

Kirsi Paakkari on Suomen toimintojen toimitusjohtaja ja intohimoinen asiakkuuksien kehittäjä, asiakaskokemuksen puolestapuhuja sekä tuloshakuinen muutosjohtaja. Asiakasajattelu on ollut johtotähtenä hänen koko 25-vuotisen uransa ajan, missä tahansa roolissa hän onkin työskennellyt.

Kirsin toimintatapaan kuuluu henkilöstön innostaminen ja haastaminen innovatiiviseen ajatteluun oli sitten kyse oman yrityksen toiminnasta tai koko toimialan kehittämisestä. Kirsi on urallaan toiminut lähinnä palvelualoilla myynnissä ja markkinoinnissa, liikkeenjohdon konsultoinnissa sekä liiketoimintayksiköiden johdossa. Kirsin tuloshakuisuus näkyy myös vapaa-ajalla, sillä hän viihtyy squash- ja tenniskentillä, eikä pelkästään pallottelemassa vaan myös kilpailemassa.

Kirsi kertoo mistä syntyy syntyy innostava ja energinen voittajakulttuuri?
http://businesspresser.fi/mandaatti_2016/johtajuus-mandaatti_2016/muutosjohtamisella-kasvuun/

https://www.linkedin.com/in/kirsipaakkari
https://twitter.com/KPaakkari

Jutta Vatanen johtaa asiantuntevaa tapahtumatiimiämme. Hän on myynnin ammattilainen, joka on aikaisemmissa tehtävissään sekä johtanut myyntiorganisaatioita että vetänyt liiketoimintaa. Jutan motto on se, että tulos seuraa tekemistä ja siksi onkin hyvä että hänellä riittää energiaa vaikka muille jakaa. Jutta luotsaa tiimiään rohkeasti vastaamaan markkinoiden haasteisiin ja kiihtyvään muutokseen. Hän haluaa nähdä ihmiset iloitsemassa onnistumisista, pienistä ja isoista.

Jutalla on kilpaurheilutausta, mutta tätä nykyä liikkuminen on jo huomattavasti leppoisampaa ja kilpailuviettikin on valjastettu kaupallisiin otteluihin.

https://www.linkedin.com/in/juttavatanen
https://twitter.com/VatanenJutta

Ari Ilonen on liikematkapalveluiden ja asiakaskokemuksen johtaja, joka luotsaa asiakas- ja verkkopalveluiden kokonaisuutta positiivisella energiallaan. Hän tuo uudenlaista ajattelua palveluliiketoimintaan ja asiakaskokemukseen - ja haastaa asiakkaat antamaan palautetta ja vaihtamaan ajatuksia tuloksellisesta liikematkustuksesta ja kohtaamisista.

Arilla on kokemusta myynnin, markkinoinnin, online-järjestelmien ja maksuliikenteen parista - ja hän kuuluu uutena jäsenenä FBTA:n hallitukseen. Suuntavaistosta, ketteryydestä ja kestävyydestä on hyötyä Arille myös vapaa-aikana, jolloin hänet voi löytää rasteilta mukanaan kartta ja kompassi sekä silloin tällöin myös koira.

Ari blogaa riskeistä /smt-trends/arki-pahin-riski-matkallakin
https://www.linkedin.com/pub/ari-ilonen/5/615/8a5
https://twitter.com/AriIlonen

Susanne Lindroos on kehitys- ja ICT-johtaja. Hän haluaa luoda uniikkeja asiakaskokemuksia uusien palvelujen muodossa. Kehityshautomomme äitinä hän johtaa Service Lab-toimintaa jossa kehitetään, optimoidaan ja testataan uusia palvelukonsepteja yhdessä asiakkaiden kanssa.

Susannella on innovatiivinen työskentelytapa ja hänen tavoitteenaan on osaamisen edistäminen ja vaikuttaminen koko toimialaan. Hän inspiroituu ajatusten vaihdosta sekä uusista ideoista ja pyrkii aina löytämään uusia näkökulmia sekä liiketoimintaan että henkilökohtaiseen kehitykseen.
Hänellä on usean vuoden kokemus asiakaspalvelusta, myynnistä ja palveluiden kehittämisestä niin palvelutuottajan kuin matkatoimistonkin puolelta.

Vapaa-aikana Susanneen voi törmätä lenkkipolulta koiran kanssa tai salibandykaukalon laidalta.

https://www.linkedin.com/pub/susanne-lindroos/2/84b/9a1
https://twitter.com/l_sussi