Työmatka mielessä? Anna matka-assarin auttaa.

Kulutatko aikaasi surffaillen eri nettisivuilla sitä parasta lentoa etsiessäsi?
Tiedätkö, mitä matkustusasiakirjoja Suomen kansalaiselta vaaditaan Yhdysvaltoihin?
Kuuluikohan varaamaasi hotellihuoneeseen aamiainen? Entä wifi? Hm, saikos sen vielä perua vai ei?
Olet jumissa vaihtolentokentällä toisella puolen maapalloa. Kenelle soitat?

 

Soita meille: 0600 977 90*

 

Matkavarauksien maailma voi joskus olla upottava. Sinun toimenkuvaasihan eivät matkavaraukset kuulu - sinulla on aivan oma erikoisalueesi, johon sinun tulisi voida keskittyä. Onneksi meillä on tarjota sinulle oma Matka-assari.

Kokeneet Matka-assarimme auttavat sinua kaikissa matkojesi varaamiseen liittyvissä asioissa vuorokauden ympäri. Meiltä saat parhaat hinnat ja osuvimmat palvelut 700 lentoyhtiön ja 300 000 hotellin joukosta ympäri maailmaa. Varaamme sinulle kaikki matkaasi tarvittavat järjestelyt majoituksesta maakuljetuksiin ja autamme yllättävissä tilanteissa kellonajasta riippumatta. Matka-assarin kanssa matkustat turvallisesti ja vaivattomasti keskittyen omaan bisnekseesi.

Nyt sinullakin on mahdollisuus omaan Matka-assariin: 0600 977 90*

 

Soittoasi odottavat Arja, Carola, Rina, Kirsi, Sirpa, Elisa, Eija, Sari, Hannele, Raija, Marketta ja Tiina eli koko Matka-assarijengi

* Ark. 8-17 2,019 €/min + pvm. Muulloin 2,64 €/min + pvm.

 

Näitäkin meiltä kysytään

K: Mistä tiedän, paljonko matkatavaraa lennolleni sisältyy?

V: Yhä useammat lentoyhtiöt myyvät erihintaisia lippuja riippuen matkatavaran määrästä. Kun varaat matkasi meidän Matka-assareilta, tarkistamme aina varaushetkellä, millaisen lipun tarvitset ja tarjoamme halvinta sopivaa lippuvaihtoehtoa. 

 

K: Olen lähdössä työmatkalle Kiinaan. Tarvitsenko viisumia?

V: Kiinaan on olemassa monenlaisia viisumeita. Suomen kansalainen tarvitsee jonkin niistä. Me ja kumppanimme Visumservice neuvomme lisää.

 

K: Uskallanko majoittua Espanjassa kahden tähden hotellissa?

V: Tähtiluokitus on suuntaa antava ja hotellien yleinen taso voi vaihdella maittain. Suosittelemme liikematkustajalle maasta riippuen vähintään kolmen tähden hotellia. Autamme sinua mielellämme tarkistamaan, että hotellin hintaan sisältyvät kaikki haluamasi palvelut, kuten aamiainen, kuntosali tai wifi-yhteys.

 

K: Varaisin lennon Tukholmaan.

V: Mihin päin Tukholman aluetta olet matkalla? Huomaathan, että Suomesta lennetään Tukholman alueelle useille eri lentokentille, kaukaisimpana Västerås n. 100 kilometrin päässä. 

 

K: Miten nimeni kirjoitetaan lentolippuun?

V: Nimen pitää olla kirjoitettuna lentolipussa kuten passissa. Lempinimeä tai pelkkää kutsumanimeä ei saa käyttää. Nimen pitää olla kirjoitettuna samalla lailla myös mahdollisessa lentoyhtiön kanta-asiakaskortissasi, jotta pisteet kohdistuvat oikein.