Ryhmämatkat

Kun suunnittelet ryhmällesi matkaa, ota meidän mukaan jo alkuvaiheessa. Funtsitaan yhdessä sisältö ja toteutus. Täältä löytyy innostusta, inspiraatiota ja kokemusta enemmänkin. Meidän kamuna et jää reissussa yksin. 

Kun reissuun lähtijöitä on isompi poppoo, pienilläkin asioilla on merkitystä. Kysymys on myös turvallisuudesta. Tiedämme minne päin maailmaa juuri nyt tai vuoden kuluttua kannattaa lähteä ja miksi. Me järjestettiin viime vuonna yli 2000 ryhmämatkaa ja meiltä löytyy onnellisia asiakkaita. Maailma on ihmeellinen paikka, rohkeasti vaan peremmälle. 

"Joku etsii inspiraatiota olemalla ihan disconnect, toinen löytää kipinän kaupungin hälystä. Aitous, yksilöllisyys ja vastuullisuus. Ne nousevat esiin entistä useammin. Se on hyvä asia", kertoo Pia Fatih.

Katri Seurujärvi jatkaa: "Tässä duunissa uteliaisuus uutta kohtaan ja luottamus ovatkin kaiken a ja o. Mitä enemmän me tiedetään sun ryhmästä, sitä paremmin osataan suunnitella sulle sopiva kokonaisuus. Jos joku ryhmästä haluaa palata ennen muuta porukkaa takaisin tai jäädä pariksi ylimääräiseksi päiväksi, useimmiten se onnistuu lisämaksulla - kunhan siitä sovitaan etukäteen. Jos sulla on tiukka budjetti, aloita matkan suunnittelu ajoissa ja tee varaukset vähintään puoli vuotta ennen lähtöä. Mitä vähemmän koneessa on paikkoja, sitä kalliimpia ne ovat."

"Suunnittelusta huolimatta aina välillä sattuu ja tapahtuu. Yksi myöhästyy lennolta, toisen passi jää lentokoneen istuimen taskuun ja kolmannen kassi unohtuu bussiin. Me kampitetaan ylläreitä ja autetaan, kun niitä sattuu kohdalle. Paikan päällä ei kannata tuhlata kahdenkymmenen ihmisen aikaa ravintolan etsimiseen ja pettymyksiin, anna meidän hoitaa varaukset ja maksut etukäteen. Tehdään kaikkien elämästä helpompaa ja kivempaa", lisää Pia. 

Ryhmis-designtuolit

Miksi valitsisit meidät?

Päivystyspalvelu 24/7 lisää turvallisuuden tunnetta

• Ennakoimme ja minimoimme riskit esim. lakkotilanteissa
• Kun tilanne on päällä, kontaktoimme ja autamme ryhmää
• Tavoitat meidät 24/7, kun tarvitset apua matkan aikana

Ryhmämatkustuksen asiantuntijat helpottavat elämääsi

• Matka-agenda ja aikataulut
• Lento- ja kuljetusvaihtoehdot ja varaukset
• Majoitus- ja ruokailuvaihtoehdot ja varaukset
• Ohjelman ja retkien suunnittelu ja toteutus
• Kohteita, paikkoja ja elämyksiä, joita ei netistä löydy
• Henkilökohtainen palvelu

Vieläkö mietit miksi?

• Yksi kontakti, kaikki palvelut
• American Express GBT hinnat ja joustavat ehdot käytössäsi
• Luotettava, kokenut ja asiakkaistaan innostunut kumppani

Matkusta minne tahansa, mutta älä miten tahansa, varsinkin jos reissuun on lähdössä porukkaa enemmänkin. Meidän kohteena on koko maailma ja kestosuosikkeja ryhmille ovat mm. Italia ja Islanti. Tiedätkö muuten mikä erottaa suomalaisen islantilaisesta? Käy kattomassa. Se saari on syystäkin monen unelma.

Meidän kamuna et jää reissussa yksin. Me ollaan sun ryhmän tukena ennen reissua, sen aikana ja sen jälkeen kun ootte kotiutuneet. Me ollaan liikutettu ihmisiä jo yli 100 sata vuotta! Sä saat meiltä oman tiimin ja kovan osaamisen. Meillä on hyvä fiilis, jota jaetaan sullekin. Seuraa meidän touhuja FacebookissaInstassa ja Twitterissä, sieltä saat ideoita, inspistä ja ajankohtaisia uutisia. Me ollaan nykyisin American Express Meetings and Events eikä ole montaa maailmankolkkaa, josta meitä ei löytyisi.

Kun suunnittelet reissua ryhmälle, pyydä tarjous ja pirauta meille p. +358 10 826 2620 tai laita meiliä [email protected]