kokoukset ja tapahtumat

Myrskyvaroitus
10.10.2018 12:51
"Me ollaan rakennettu Tapahtuma-liiketoimintaa SMT:llä jo jonkin aikaa parempaan iskuun ja matkan varrella on ollut sairaan kivaa ja välillä vähän haasteellista", kertoo Jutta Vatanen. "Yksi haaste on ollut tunnettuuden puute. Paitsi että tämän vuoden aikana on nähty ihan selvä muutos. Ei tarvitse enää asiakkaille kertoa mitä me tehdään, koska ne tietää jo."
29.5.2018 09:48
Uusia, inspiroivia yritystapahtumia tehdään yhä enemmän. Tapahtumatilojen määrä ja laatu inspiroivatkin sitten vähemmän. Tällä kertaa meidän omat #venuehuntress'it paljastavat mistä löytyy sykähdyttävien paikkojen etsijöiden Helsinki sekä steampunkkareiden Tallinna. Jos on kipuilua, niin on myös rutkasti valopilkkuja ja kipinöintiä.
Tapahtumien trendit
21.3.2018 09:28
"Nevö hööd". Onneksi se on asiakkaan vastaus entistä harvemmin, kun me kerrotaan, että SMT on myös tapahtumatoimisto. Tehdään älyttömän hyvää duunia ja tulosta, joka antaa selustatukea luovuudelle. Meillä on inspiroivia ideoita ja metsästetään paikkoja, joita muut eivät ole vielä keksineet. Me ollaan jääty parissa kilpailutuksissa kakkossijalle ja syynä oli rohkeus, ei sen puute. Ja siitä voi olla ylpeä. Jos haluat tietää mitä tapahtumissa tapahtuu, seuraa meitä Instagramissa. Klikkaa, jos haluat lukea lisää mitä hashtagien takaa löytyy.
Scandic Hotelsin kuulumisia
16.3.2018 13:26
Scandic Hotels elää jännittäviä aikoja. Kun luet tätä artikkelia, ensimmäiset Cumulus-hotellit Helsingissä ja Tampereella on jo siirretty Scandicin brändin alle. Tahti jatkuu tiiviillä kolmen hotellin viikkotahdilla ympäri Suomea, kunnes juhannukseen 2018 mennessä kaikki Cumulus-hotellit ovat saaneet uudet Scandic-nimet ja -palvelut.
Rock Paper Scissors Samuli Huuhtanen
17.11.2017 12:39
"Mikään kuopiolainen juttu ei ikinä tule olemaan cool Helsingissä - parempi siis lähteä suoraan maailmalle", nauratti RPS eli Rock Paper Scissors Indie Breweryn Samuli Huuhtanen yleisöä SMT Digitalist Growth Business Forumissa. Mutta vakavasti puhuen: yhä useampi suomalainen startup haluaa maailmalle? Miten muut ovat siinä onnistuneet?
Jutta Vatanen Ville Tolvanen
16.10.2017 12:04
"Kannustan ihmisiä rohkeuteen, kokeilemaan ja venyttämään rajoja. Uskon vahvasti siihen että luovuus ja rohkeus kulkevat käsi kädessä. Pitää uskaltaa ajatella uudella tavalla, luoda jotain mitä muut eivät ole tulleet ajatelleeksi. Rohkeus ja luovuus eivät kuitenkaan asu meissä kaikissa ja sekin on ihan ok", sanoo itse rohkea Jutta Vatanen SMTeventsistä.
Jukka Kurttila SMG Digitalist Growth Business Forum
11.10.2017 16:18
Mitä arvot merkitsevät nykyajan yritykselle? Varsinkin jos yritys haluaa kasvaa - revitäänkö kasvu silloin työntekijöiden selkänahasta ja jätetään arvot sanahelinäksi? SMT Digitalist Growth Business Forumissa Jukka Kurttila Finlaysonilta ja Aki Soudunsaari Naavalta johtavat arvomaailma etunenässä.
SMT Digitalist Growth Business Forum
6.9.2017 13:09
Never miss a good crises ja muita tarinoita kasvusta kerrotaan SMT Digitalist Growth Business Forumissa 27.9. Mukana lauteilla ovat mm. Digitalistin sielu Ville Tolvanen sekä Jutta Vatanen SMT:stä. Miksi SMT lähti mukaan kasvufoorumiin ja mitä kokemuksia siellä jaamme?
Viking Line
30.6.2017 08:43
Tulossa pikkujoulu, tiimipäivä, asiakastilaisuus tai kickoff? Laiva on yhä tuore ja helppo ratkaisu erilaisille yritystilaisuuksille ja tapahtumille. Kokeile tällä kertaa vaikkapa hyvinvointiteemaa, shoppailutaivasta tai design-risteilyä.
Paras messuosasto
2.2.2017 18:09
Kävitkö sinäkin kiikkumassa ja hyggeilemässä SMT:n messuosastolla Matka 2017 -messujen Business Forumissa? Tiesitkö, että messuosastostamme vastasi SMT:n oma tapahtumatiimi yhteistyökumppaneidensa kanssa? Myös sinä voit hyödyntää kokemustamme ja suhdeverkostoamme ja tehdä tapahtuman järjestämisestä tai messuosaston rakentamisesta ihan hyggeä. Miten se onnistuisi? Lue lisää täältä.

Pages

Subscribe to kokoukset ja tapahtumat