Lehdistötiedote

22.1.2021 13:55
Maailman johtava liikematkatoimisto American Express Global Business Travel (GBT) on ostanut Ovation Travel Groupin. Kauppaan sisältyvät kaikki Ovation Travel Group brändit, mukaan lukien Lawyers Travel.
12.1.2021 13:07
Maailman johtava liikematkatoimisto American Express Global Business Travel (GBT) tarjoaa nyt asiakkailleen mahdollisuutta kompensoida matkustuksensa hiilijalanjäljen valmiiksi neuvotelluilla ehdoilla voittoa tavoittelemattomien toimijoiden Carbonfund.org Foundationin ja Carbon Footprintin kanssa.
15.12.2020 14:27
Uuden sopimuksen mukaisesti GBT pääsee tarjoamaan Lufthansa Groupin lentoyhtiöiden lisämaksuttomia NDC-hintoja omissa varauskanavissaan. Tämä tarkoittaa, että Lufthansa Groupin lentoyhtiöiden Light Fares -hinnat ovat pian GBT:n Neo-onlinevarauspalvelun asiakkaiden saatavilla. Klikkaa ja lue lisää.
13.10.2020 11:15
Maailman johtava liikematkatoimisto American Express Global Business Travel (GBT) on ostanut 30SecondsToFly -yrityksen. Se on teknologia-alan start up -yritys, joka on erikoistunut tekoälyyn ja liikematkustajille viestimiseen.
26.8.2020 10:20
Mahdollisuus lähettää viestejä Amex GBT Mobile -sovelluksessa laajenee yli 24 maahan. Yritysten matkustuksesta vastaavat ja matkanvaraajat voivat lähettää räätälöityjä push-viestejä matkustajilleen. Myös mahdollisuus viestiä GBT:n palvelutiimien kanssa Apple Business Chatin avulla laajenee uusiin maihin.
29.7.2020 13:17
American Express Global Business Travel (GBT) on julkaissut uuden Travel Vitals™ -palvelun. Se on dynaaminen internetsivusto, joka tarjoaa matkustajille ja Travel Managereille yhden tietopankin kaikkeen informaatioon, mitä he tarvitsevat ennen matkaa, sen aikana ja sen jälkeen.
25.6.2020 11:44
Maailman johtava liikematkatoimisto American Express Global Business Travel (GBT) on nimittänyt Julie Avenelin tehtävään Vice President, Global Business Consulting. Uudessa toimenkuvassaan Avenel johtaa GBT:n globaalia konsultointiosastoa ja raportoi Chief Commercial Officer Drew Crawleylle.
Lentojen kompensointi
17.6.2020 13:44
American Express Global Business Travel (GBT) on julkaissut uuden vastuullisempaan matkustukseen kannustavan ominaisuuden Neo-onlinevarauspalvelussaan. Varauspalvelussa on nyt mahdollisuus suodattaa lentohaun tuloksia hiilijalanjäljen perusteella. Tämä auttaa matkustajia tekemään ympäristöystävällisempiä valintoja.
Drew Crawley GBT
12.12.2019 15:41
American Express Global Business Travel (GBT), maailman johtava liikematkatoimisto, on nimittänyt Andrew (Drew) Crawleyn kaupallisista toiminnoista vastaavaksi Chief Commercial Officeriksi 1.4.2020 alkaen. Tällä hetkellä hän työskentelee puheenjohtajana ja toimitusjohtajana (CEO) Avios Groupissa, joka on International Airlines Groupin (IAG) tytäryhtiö, sekä jäsenenä IAG:n hallituksessa.
30.10.2019 08:49
American Express Global Business Travel (GBT) on ensimmäinen liikematkatoimisto maailmassa, joka on yhdistänyt NDC (New Distribution Capability) -sisällön kansainvälisten jakelukanavien kautta online-varauspalveluunsa. Tuoreimmassa Neo ™ -online-varauspalvelun versiopäivityksessä palvelu kytkeytyi Amadeus NDC-X- ja Sabren Beyond NDC -tarjontaan GBT:n oman tarjonta-alustan, Supply Management Platformin (SMP) kautta.

Pages

Subscribe to Lehdistötiedote