mobiili

Gabriela Suortti
30.1.2018 09:15
Suomalaisen liikematkustajan rinnassa sykkii usein intohimoinen insinöörin sydän. 94 % alle 55-vuotiaista omistaa älypuhelimen ja moni hyödyntää sitä myös verkko-ostoksissa. Liikematkavarauksissa totuus on aivan toinen. Mitä tuolle sykkivälle aallonharjalla pomppivalle sydämelle tapahtuu, kun pitäisi varata työmatka matkatoimiston varaussovellusta hyödyntäen?
Uutta matkavarauksessa
1.2.2017 10:35
Liikematkustuksen maailma ympärillämme muuttuu ehkä nopeammin kuin koskaan. Se kutsuu niin matkatoimistoja kuin Travel Managereitakin muuttumaan mukanaan ja tarjoaa matkustajille uudenlaisia, entistä kätevämpiä mahdollisuuksia. Poimi käyttöösi uusimmat trendit ja varmista, että hyödynnät kaikki mahdollisuudet.
Tommi Lassila
1.1.2017 11:29
Tiesitkö, että laskujen käsittelyyn kuluu merkittävästi aikaa ja rahaa taloushallinnossasi? Siksi myös matkaostot kannattaa kanavoida tehokkaan prosessin piiriin. Kerää täältä SEB Kortin Suomen maajohtajan Tommi Lassilan parhaat vinkit helppoon ja kustannustehokkaaseen maksamiseen.
15.6.2016 12:29
Joko sinä tunnet SMT:n Älykkään matkavahvistuksen? Kätevästi kännykässä, tabletissa tai tietokoneella kulkeva palvelu on matkustajan paras kaveri. Älykkäässä matkavahvistuksessa kaikki matkaasi liittyvät tiedot sekä lisäpalvelut löytyvät aina taskustasi. Nyt se on saatavilla myös sovelluksena iPhoneen sekä Android-puhelimiin. Löydät Älykkään matkavahvistuksen sovelluskaupastasi nimellä SMT Itin.
Internet of Things
5.6.2016 12:29
IoT tulee sanoista Internet of Things. Mutta mistä siinä on kyse? IoT on verkosto esineitä ja laitteita, jotka voivat kerätä ja vaihtaa tietoa verkkoyhteyden kautta. Näitä ovat mm. matkapuhelimet, älykellot, ajoneuvot sekä rakennukset, joihin on upotettu elektroniikkaa, ohjelmistoja tai antureita.
Mobiilivaraus
8.3.2016 16:37
Joko sinä teet matkavarauksia missä tahansa? SMT Online -varauspalvelun mobiilisovellus on iso apu matkustajille, jotka varaavat itse majoituksensa ja lentonsa ja ovat paljon tien päällä. Kännykkä kulkee aina mukana taskussa, joten miksipä ei sillä voisi samalla varata itselleen seuraavaa työmatkaa. Mobiilisovelluksellamme teet kätevästi hotelli- ja lentovaraukset ympäri maailman ja tarkastelet omia, aiempia varauksiasi.
Paula Kivilompolo
25.1.2016 11:29
Hotellivaraukset kuuluvat oleellisena osana Stora Enson henkilöstön matkanvarausprosessiin. Hotellivarauksia tehdään sekä kotimaan että ulkomaan hotelleihin, sillä työn puolesta matkustavia henkilöitä on tuhansia.
SMT Tapahtumaportaali demo
24.11.2015 17:10
Matkallamme kohti Suomen parasta palveluyritystä olemme kehittäneet täysin uutta teknologiaa, jotta asiakkaidemme elämä helpottuisi yritystapahtumien ostamisessa, suunnittelussa ja toteutuksessa. Lisäksi tarjoamamme uusi teknologia tukee tapahtumien vaikuttavuutta ja tuloksellisuutta.
24.11.2015 17:00
SMT on esitellyt ensimmäisenä matkatoimistona Suomessa uuden älymaksamisen mobiilisovelluksen. SMT:n ideoiman palvelun avulla matkustaja voi maksaa yksittäiset luottokorttiostoksensa helposti suoraan kännykästään.
24.11.2015 16:55
Tarvitsetko autoa säännöllisen epäsäännöllisesti työtehtävissäsi, mutta lähimpään autonvuokrauspisteeseen on pitkä matka? Tai mietityttävätkö sinua pihassa seisovien yritysautojen turhat kustannukset?

Pages

Subscribe to mobiili