online-palvelut

Liikematkalle ovelta ovelle
21.3.2018 09:30
Joko sinulla on käytössäsi uusittu SMT Online -varauspalvelu, joka pohjautuu kansainväliseen KDS Neo -työkaluun? Tiesitkö, että palvelusta löydät useita erilaisia varausmahdollisuuksia, joista voit valita omaan matkaasi sopivimman vaihtoehdon? Tutustu eri vaihtoehtoihin täällä.
Gabriela Suortti
30.1.2018 09:15
Suomalaisen liikematkustajan rinnassa sykkii usein intohimoinen insinöörin sydän. 94 % alle 55-vuotiaista omistaa älypuhelimen ja moni hyödyntää sitä myös verkko-ostoksissa. Liikematkavarauksissa totuus on aivan toinen. Mitä tuolle sykkivälle aallonharjalla pomppivalle sydämelle tapahtuu, kun pitäisi varata työmatka matkatoimiston varaussovellusta hyödyntäen?
SMT Online
30.1.2018 09:08
Joko sinulla on käytössäsi uusittu SMT Online, joka pohjautuu KDS Neo -varauspalveluun? Palvelua kehitetään koko ajan asiakkailta tulevan palautteen perusteella, ja tammikuussa käyttöön tuli monia odotettuja uudistuksia. Lue niistä lisää täällä.
Sujuvat matkavaraukset
20.11.2017 12:57
Jokainen meistä on tottunut varaamaan omat matkamme netistä ja surfaamaan eri varaussivuilla. Miksi työmatkan varaaminen itse koetaan hankalaksi? Miten yritys saa matkustajat kokemaan matkavarausten teon helpoksi ja nopeaksi ilman stressiä ja matkavaraajan apua?
Scandic Antti Karjalainen
20.11.2017 12:52
Netti, erilaiset sovellukset ja älylaitteet ovat hotellien arkea. Siinä missä ennen hotelliasiakkailta kysyttiin, tarvitsetko wifikoodeja, nyt kysymme, monelleko laitteelle niitä laitetaan, kuvailee Scandicin Antti Karjalainen hotellielämän digitalisoitumista SMT Digitalist Growth Business Forumissa. .
Mitä tarkoittaa NDC?
16.10.2017 12:03
Muutamana viime vuonna on niin matkustuspalveluiden myyjien kuin ostajienkin huulilla pyörinyt uusi kolmikirjain lyhenne NDC – New Distribution Capabilities. Mitä tämä kiivastakin keskustelua aiheuttanut lyhenne tarkoittaa ja mitä hyötyä matkustava asiakas siitä saa?
Susanne Lindroos
7.9.2017 17:01
Lähiaikoina pääsemme kaikki yhdessä kokemaan suurimman murroksen, mitä liikematkustuksen toimialalla on koettu vuosikymmeniin. Se liittyy online-varaamisen ja online-palveluiden muutokseen. Tule siis SMT:n IT- ja kehitysjohtajan Susanne Lindroosin mukaan kurkistamaan tulevaisuuteen.
KDS Neo
7.9.2017 16:45
Työmatka ei ole pelkkä lentolippu vaan siihen liittyy paljon muitakin yksityiskohtia. Niiden etsimiseen eri sivustoilta, Google Mapsista ja julkisen liikenteen aikatauluista kuluu paljon aikaa - ja aikahan on rahaa, varsinkin työaika. Lue lisää modernista ratkaisuista sujuviin online-varauksiin.
Amadeus cytric
6.9.2017 12:04
Amadeus cytric Travel & Expense on Amadeuksen uusi matkahallinnon työväline, jonka käytettävyys ja toiminnallisuudet ovat saaneet paljon kiitosta käyttäjiltä ympäri maailman. Työkalu mahdollistaa helpon ja intuitiivisen matkavaraamisen niin itsevaraaville matkustajille kuin matkanvaraajille ja kokoaa kaiken matkapalvelutarjonnan varattavaksi ja vertailtavaksi yhden kanavan kautta. Myös lentoyhtiöiden uudet lisäpalvelut ovat helposti varattavissa ja vertailtavissa.
Varaa oikein
27.6.2017 11:47
Oletko sinäkin joskus yrittänyt epätoivoisesti jahdata juuri sitä parasta lentohintaa- tai reittiä yhdistelemällä useita eri meno-paluulentoja tarkoituksenasi käyttää niitä ristiin, siis hyödyntää yhdestä pelkkä meno ja toisesta pelkkä paluu? Vaikka idea saattaa ensin tuntua hurjan näppärältä, ei se kannata pidemmän päälle. Itse asiassa useat lentoyhtiöt ovat kieltäneet tällaiset ristikkäisvaraukset, joten lopulta saatat päätyä ilman kumpaakaan varaustasi. Katso täältä, miten kannattaa ja ei kannata toimia.

Pages

Subscribe to online-palvelut