Palvelut globaalille matkahallinnolle

Christer Nordlund
4.12.2018 13:14
Tutustu Christer Nordlundiin, joka on uusi Vice President ja General Manager eli Pohjoismaiden toimintojen johtaja American Express Global Business Travelissa. Hänen vastuualueeseensa kuuluu myös Suomi, eli Christer toimii Kirsi Paakkarin esimiehenä. Christerillä on pitkä kokemus liikematkustuksesta HRG:ssä. Siksi hänen nimityksensä auttaakin edelleen sujuvoittamaan American Express GBT:n ja HRG:n yhdistymistä maailman johtavaksi liikematkatoimistoksi.
Tekoäly matkalla
10.10.2018 12:50
Tekoäly eli englanniksi lyhennettynä AI on tämän hetken kuuma termi. Itse asiassa kyse on vain tiedon käsittelyyn ja analysointiin perustuvista sovelluksista, huomauttaa Marilyn Markham, American Express Global Business Travelin (GBT) tuotejohtaja. Vaikka tiedon käsittely ei kuulostakaan niin jännittävältä, tekoälyyn pohjautuva teknologia voi muuttaa liikematkustajan kokemusta dramaattisesti. Esimerkiksi näin.
Ari Ilonen
29.5.2018 13:40
Sopimus on yhteinen lupaus. Matkustamisen palveluissa se on aie jostain isommasta, johon molemmat osapuolet ryhtyvät. Tämä aie pitää saada konkretiaksi oikealla tavalla. Hyvä suunnittelu ja tyylipuhtaasti toteutettu hankinta eivät enää riitä. Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun hankinta on tehty? Toteutetaanko sitä suunnitellusti? Kuka sitä seuraa?
GDPR tulee
20.3.2018 15:21
Matkustuspalveluihin liittyy matkustajaprofiileissa asuvia henkilötietoja, kuten nimiä ja osoitteita, passinumeroita ja matkustusmieltymyksiä. Tätä tietoa täytyy siirtää tarvittavin osin eri puolilla maailmaa palveluntuottajille, joita matkoilla käytetään. Miten me SMT:ssä olemme huomioineet tietosuojan?
Hyöty irti raportoinnista
20.11.2017 13:48
On se aika vuodesta käsillä, kun budjettiversiot pyörivät yritysten pöydillä kilpaa muiden kriittisten aikarajojen kanssa. Ahdistaako? Annamme muutaman vinkin, joka säästää aikaasi budjettipyörityksessä, matkustuskustannusten kontrolloimisessa sekä erilaisissa palveluntuottajakilpailutuksissa, vakuutusyhtiöiden tarpeita unohtamatta, nyt ja tulevaisuudessa.
Matkustusohjeiden keskittäminen
17.11.2017 17:19
Monelle yritykselle säästöjen saavuttaminen on pikemminkin pitkän tähtäimen strategia kuin heti valmis voitto. Tämä piti paikkaansa myös SMT:n omistajan American Express Global Business Travelin asiakkaalle Groupo Alfalle. Yritys halusi saavuttaa säästöjä mm. yhtenäistämällä kaikki eri matkustussääntönsä ja ottamalla käyttöön online-varausstrategian. Katso täältä, miten siinä onnistuttiin.
Tämä sinun tulee tietää matkustussäännöstäsi
7.12.2016 10:56
Hei liikematkustaja! Reissasitpa sitten joka kuukausi tai vain pari kertaa vuodessa, et välttämättä osaa organisaatiosi matkustussääntöä etu- ja takaperin. Tarkista siis tietosi matkustussäännöstä ajan tasalle organisaatiosi intranetistä tai matkustusvastaavalta. Tässä avuksesi seitsemän hyvää kysymystä, jotka kannattaa kysyä.
Brexit vaikutukset liikematkustukseen
24.10.2016 13:50
Ison-Britannian hiljattainen Brexit eli kansanäänestys EU:sta eroamisen puolesta puhuttaa vielä pitkään. Toteutuuko se vai ei, ja millä aikataululla? Kävipä niin tai näin, se ei tule jättämään liikematkustusta vaikutusalueensa ulkopuolelle.
Gabriela Suortti
6.12.2014 12:41
Uusi omistajamme ja kansainvälinen kumppanimme American Express Global Business Travel tutki, miltä liikematkustus näyttää vuonna 2017. Tutustu näihin nouseviin trendeihin ja Suomen näkymiin yhdessä SMT:n Gabriela Suortin kanssa ja tiedät, onko oma yrityksesi matkustuksen aallonharjalla vai vielä viime vuoden fiiliksissä.
Subscribe to Palvelut globaalille matkahallinnolle