Palvelut globaalille matkahallinnolle

Liikematkustuksen trendit
4.6.2019 09:33
Mitkä trendit vaikuttavat liikematkustukseen kesän jälkeen, loppuvuodesta tai lähivuosina? Kaivoimme kristallipallomme esiin ja ennustamme muutamaa uutuutta, jotka jo maailmalla heijastuvat liikematkustukseen ja matkustusohjeisiin.
Lentokentällä kännykkä
5.3.2019 18:11
American Express Global Business Travel (GBT), maailman suurin liikematkatoimisto, tarjoaa asiakkaidensa matkustajille, matkanvaraajille ja hallinnolle kurkistuksen vuoden 2019 uutuustuotteisiin ja palveluihin. Tärkeimpiä teknisen investoinnin tuloksia vuonna 2019 ovat suosittelukone, uuden sukupolven mobiilipalvelu, benchmarking-raportointi ja halvemman hinnan uudelleenvarauspalvelut.
Matkustuksen trendit 2019
11.2.2019 10:49
Matkustusala(kin) muuttuu nopeasti. Uudet trendit nostavat päätään ja heijastuvat matkustajien tarpeisiin ja sitä kautta organisaatioiden matkustusohjeisiin. Haluamme auttaa sinua uusien trendien träkkäämisessä ja nostamme esiin muutamia kansainvälisesti ajankohtaisia piirteitä.
Christer Nordlund
4.12.2018 13:14
Tutustu Christer Nordlundiin, joka on uusi Vice President ja General Manager eli Pohjoismaiden toimintojen johtaja American Express Global Business Travelissa. Hänen vastuualueeseensa kuuluu myös Suomi. Christerillä on pitkä kokemus liikematkustuksesta HRG:ssä. Siksi hänen nimityksensä auttaakin edelleen sujuvoittamaan American Express GBT:n ja HRG:n yhdistymistä maailman johtavaksi liikematkatoimistoksi.
Tekoäly matkalla
10.10.2018 12:50
Tekoäly eli englanniksi lyhennettynä AI on tämän hetken kuuma termi. Itse asiassa kyse on vain tiedon käsittelyyn ja analysointiin perustuvista sovelluksista, huomauttaa Marilyn Markham, American Express Global Business Travelin (GBT) tuotejohtaja. Vaikka tiedon käsittely ei kuulostakaan niin jännittävältä, tekoälyyn pohjautuva teknologia voi muuttaa liikematkustajan kokemusta dramaattisesti. Esimerkiksi näin.
Ari Ilonen
29.5.2018 13:40
Sopimus on yhteinen lupaus. Matkustamisen palveluissa se on aie jostain isommasta, johon molemmat osapuolet ryhtyvät. Tämä aie pitää saada konkretiaksi oikealla tavalla. Hyvä suunnittelu ja tyylipuhtaasti toteutettu hankinta eivät enää riitä. Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun hankinta on tehty? Toteutetaanko sitä suunnitellusti? Kuka sitä seuraa?
GDPR tulee
20.3.2018 15:21
Matkustuspalveluihin liittyy matkustajaprofiileissa asuvia henkilötietoja, kuten nimiä ja osoitteita, passinumeroita ja matkustusmieltymyksiä. Tätä tietoa täytyy siirtää tarvittavin osin eri puolilla maailmaa palveluntuottajille, joita matkoilla käytetään. Miten me olemme huomioineet tietosuojan?
Hyöty irti raportoinnista
20.11.2017 13:48
On se aika vuodesta käsillä, kun budjettiversiot pyörivät yritysten pöydillä kilpaa muiden kriittisten aikarajojen kanssa. Ahdistaako? Annamme muutaman vinkin, joka säästää aikaasi budjettipyörityksessä, matkustuskustannusten kontrolloimisessa sekä erilaisissa palveluntuottajakilpailutuksissa, vakuutusyhtiöiden tarpeita unohtamatta, nyt ja tulevaisuudessa.
Matkustusohjeiden keskittäminen
17.11.2017 17:19
Monelle yritykselle säästöjen saavuttaminen on pikemminkin pitkän tähtäimen strategia kuin heti valmis voitto. Tämä piti paikkaansa myös SMT:n omistajan American Express Global Business Travelin asiakkaalle Groupo Alfalle. Yritys halusi saavuttaa säästöjä mm. yhtenäistämällä kaikki eri matkustussääntönsä ja ottamalla käyttöön online-varausstrategian. Katso täältä, miten siinä onnistuttiin.
Tämä sinun tulee tietää matkustussäännöstäsi
7.12.2016 10:56
Hei liikematkustaja! Reissasitpa sitten joka kuukausi tai vain pari kertaa vuodessa, et välttämättä osaa organisaatiosi matkustussääntöä etu- ja takaperin. Tarkista siis tietosi matkustussäännöstä ajan tasalle organisaatiosi intranetistä tai matkustusvastaavalta. Tässä avuksesi seitsemän hyvää kysymystä, jotka kannattaa kysyä.

Pages

Subscribe to Palvelut globaalille matkahallinnolle