Preferred Extras -etuohjelma

Laura Jokinen
10.10.2018 13:17
Maailman suurin liikematkatoimisto American Express Global Business Travel (GBT) vakiinnuttaa jalansijaansa Suomessa, kun SMT ottaa emoyhtiönsä nimen käyttöön 29.10.2018. Suomalaisia liikematkustajia ja yritystapahtumien järjestäjiä ei kuitenkaan unohdeta, vaan paikallinen osaamisemme säilyy ja täydentyy kansainvälisen volyymin ja palveluvalikoiman tuomilla eduilla.
Parhaat hotellit
28.8.2018 15:42
Maailma on pullollaan hotelleja ja samoja hotelleja löytyy eri varauskanavista eri hinnoilla. Työmatkustajalle ja yritykselle paras tapa varmistaa maksimaalinen hyöty hotelliyöpymisistä on keskittää varaukset. Asiakkaillemme tarjoamamme hotellisisältö kerää kansainvälisesti yhteen yli miljoona yöpymisvaihtoehtoa kaikista suurimmista kanavista.
Bisnesreissulla boutique-hotelliin?
28.5.2018 14:24
Jos riviliikemieshotellit kyllästyttävät muttet ole valmis Airbnb-kämppäänkään, huoli pois. Uusia yksilöllisiä boutique-hotelleja on noussut viimeisen viiden vuoden aikana markkinoille kuin niitä kuuluisia sieniä sateella – ja monet niistä kuuluvat kansainvälisiin hotelliketjuihin, joiden kanssa sinunkin firmallasi voi olla jo kumppanisopimus.
Varaa oikein
19.12.2017 08:11
Liikematka- ja tapahtumatoimisto SMT:n omistaja American Express Global Business Travel (GB) on päässyt British Airwaysin ja Iberian kanssa sopimukseen, jonka ansiosta GBT:n ja sitä kautta myös SMT:n asiakkaat välttävät ns. varauskanavamaksun varattaessa yhtiöiden lentoja.
8 vinkkiä hotellivarauksiin
13.10.2017 09:54
Olet varmasti itsekin laskeskellut, miten lentoyhtiöt pyrkivät tekemään rahaa lisäpalveluilla. Ruumaan menevä matkalaukku maksaa, ateria maksaa... Tiesitkö, että sama logiikka lymyilee usein myös hotellihinnoissa? Sinun kannattaa olla tarkkana, kun vertailet hotellihintoja ja hyväksyt laskusi. Vertaatko omenoita omeniin vai appelsiineihin? Mitä siihen halvimpaan hintaan oikeasti kuuluikaan? Tässä vinkkaamme kahdeksasta hotellien lisäpalvelusta, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.
Varauskanavamaksu
10.10.2017 13:42
SMT:n omistaja American Express Global Business Travel (GBT) on päässyt British Airwaysin ja Iberian kanssa sopimukseen, jonka ansiosta GBT:n ja sitä kautta myös SMT:n asiakkaat välttävät ns. varauskanavamaksun varattaessa yhtiöiden lentoja.
10.10.2017 13:42
Tiesitkö, että nämä kaikki edut sisältyvät automaattisesti Norwegianin-lentovaraukseesi, kun teet sen SMT:n kautta?
Kanta-asiakaskorttien edut
10.3.2017 14:54
Onko sinullakin taskussasi kanta-asiakaskortteja eri lentoyhtiöille? Korttien hankkiminen on yllättävän kannattavaa myös vähemmän matkustaville: ne eivät maksa mitään, mutta monilla korteilla yhteistyö eri palveluntuottajien kanssa on niin laajalle levinnyttä, että etuja kertyy lähes huomaamatta. Katso siis yleisimpien kanta-asiakaskorttien vertailu täältä ja hyödynnä edut.
Huomioitko nämä hotellia varatessasi?
1.11.2014 16:20
Nettivaraus saattaa välillä tuntua helpolta ja nopealta mutta se ei ole turvallisin tai taloudellisin tapa. Miksi? SMT kokosi tärkeimmät huomioitavat seikat.
Subscribe to Preferred Extras -etuohjelma