turvallisuus

8.2.2020 08:58
Tiedäthän sen tunteen, kun mieleesi hiipii yhä varmempi vakuus siitä, että lentosi tulee lähtemään reilusti myöhässä? Ja jokaisen matkustajan Murphyn lain mukaisesti edessä on vielä täpärä koneenvaihto…
Tietoturvallisuus
27.8.2019 10:47
Liikematkustajat ovatkin nykyään avainasemassa tietoturvallisuuden ja tietomurtojen eston suhteen. Samalla kun nettiyhteydet muuttuvat sujuvammiksi ja nopeammiksi ja netissä surffailu matkan aikaan yleistyy, myös tietomurron riski matkustajalla kasvaa. Lue täältä vinkkejä tietoturvallisempaan matkustukseen.
GDPR tulee
20.3.2018 15:21
Matkustuspalveluihin liittyy matkustajaprofiileissa asuvia henkilötietoja, kuten nimiä ja osoitteita, passinumeroita ja matkustusmieltymyksiä. Tätä tietoa täytyy siirtää tarvittavin osin eri puolilla maailmaa palveluntuottajille, joita matkoilla käytetään. Miten me olemme huomioineet tietosuojan?
EMAn palvelut suomalaisille yrityksille
16.3.2018 12:33
Mitä tehdä, jos liikematkustaja sairastuu vakavasti Siperian perukoilla? Uskaltaako korvatulehduksessa lentää? Minkä tasoiseen sairaalaan työntekijäsi on kiikutettu Kiinassa? Uhkaako potilasta ns. spanish trap eli ylitehokas (ja kallis) yksityishoito, josta ei pääse karkuun?
Inspired by Iceland
11.10.2017 14:53
"Miten sinä toimit kriisissä?", kysyy Icelandairin maajohtaja Pekka Mäkinen. "Vaivutko murheen alhoon vai inspiroidutko yrittämään entistä kovemmin?" Kriisi voi olla lopun alkua tai se voi olla kokonaan uusi alku, josta otetaan opiksi ja noustaan entistä ehompina. Islannin matkailun ja Icelandairin piti kerätä voimansa taisteluun pienentyvää bisnestä ja erilaisia huhuja ja olettamuksia vastaan.
Jarno Limnell
7.9.2017 16:35
Nykypäivän turvallisuus on myös tietoa ja kykyä toimia. Kuinka turvassa sinä koet olevasi? Datavarkaudet, kiristyshaittaohjelmat, terrorismi… Digitaaliset ja fyysiset uhkakuvat murentavat turvallisuuden tunnetta. Turvallisuusriskit mietityttävät erityisesti, kun matkustetaan kauemmas. Jarno Limnéll on yksi Suomen johtavista turvallisuuden asiantuntijoista. Katso Jarnon vinkit ja videot täältä.
Elektroniikka lennolla
28.3.2017 16:42
Eri mediat ovat maaliskuussa 2017 uutisoineet Yhdysvaltojen ja myöhemmin myös Ison-Britannian saapuville lennoille asettamasta elektronisten laitteiden kiellosta käsimatkatavaroissa. Kielto koskee tietyistä maista saapuvia lentoja, mutta rajoitukset ovat vähän erilaiset USA:lla ja Britannialla. Miten tämä kielto sitten vaikuttaa suomalaismatkustajiin? Tarkista faktat täältä.
Jäätikön sankarit
24.1.2017 18:02
Harmaa talvikeli sopi kuin nenä päähän, kun SMT vei asiakkaitaan tutustumaan sekä turvalliseen talviautoiluun että turvalliseen matkustukseen. Tämän jälkeen kaikki tunsivat itsensä jäätikön sankareiksi.
Gabriela Suortti
3.1.2017 13:29
Uusi omistajamme ja kansainvälinen kumppanimme American Express Global Business Travel tutki, miltä liikematkustus näyttää vuonna 2017. Tutustu näihin nouseviin trendeihin ja Suomen näkymiin yhdessä SMT:n Gabriela Suortin kanssa ja tiedät, onko oma yrityksesi matkustuksen aallonharjalla vai vielä viime vuoden fiiliksissä.
Turvallista matkaa
6.11.2016 11:29
- Kun matkustajat näkevät taskuvarkaista varottavan kyltin, he tunnustelevat vaistomaisesti povitaskuaan, käsilaukkuaan tai missä arvotavaroitaan pitävätkin ja osoittavan näin paikan tilannetta seuraaville rikollisille, Totti Karpela havainnollistaa, ja salillinen matkahallinnon ja matkustusturvallisuuden ammattilaisia purskahtaa nauruun. Hauskoista esimerkeistä huolimatta tässä ollaan vakavan asian äärellä. Lue lisää matkustusturvallisuudesta.

Pages

Subscribe to turvallisuus