turvallisuus

13.10.2020 16:38
Miten matkustaja voi itse välttää ylimääräisiä altistumisia hotellioleskelun aikana? Nämä puhtaus- ja turvallisuusvinkit kattavat koko oleskelun sisäänkirjautumisesta uloskirjautumiseen asti. Klikkaa ja lataa itsellesi koko vinkkilista turvallista hotelliyötä varten.
13.10.2020 16:30
Jotta voisit lentää turvallisesti ja välttää turhia altistumisia, olemme koonneet sinulle listan pro-vinkkejä hyödynnettäväksi lentomatkoilla. Listalta löytyy vinkkejä niin aikataulun suunnitteluun kuin matkatavaroiden käsittelyynkin. Klikkaa ja lataa vinkkilistamme itsellesi, niin tiedät, miten teet lentomatkastasi turvallisemman.
29.7.2020 13:17
American Express Global Business Travel (GBT) on julkaissut uuden Travel Vitals™ -palvelun. Se on dynaaminen internetsivusto, joka tarjoaa matkustajille ja Travel Managereille yhden tietopankin kaikkeen informaatioon, mitä he tarvitsevat ennen matkaa, sen aikana ja sen jälkeen.
6.5.2020 12:13
Vaikka koronavirus on kääntänyt matkustussuunnitelmat päälaelleen ympäri maailmaa, on edelleen tehtäviä, missä reissaamista ja yöpymistä tien päällä ei voi välttää. Keräsimme seuraavat viisi vinkkiä hotellistrategiatiimiltämme. Niiden avulla voit paremmin välttää majoituspaikoissa mahdollisesti vaanivat virukset.
Matkustusilmoitus
6.5.2020 12:11
Onko matkustusohjelmasi poikkeustilanteen kestävä ja tarpeeksi ketterä reagoimaan nopeasti? Näillä yhdeksällä vinkillä minimoit riskisi, kun maailma mullistuu.
8.2.2020 08:58
Tiedäthän sen tunteen, kun mieleesi hiipii yhä varmempi vakuus siitä, että lentosi tulee lähtemään reilusti myöhässä? Ja jokaisen matkustajan Murphyn lain mukaisesti edessä on vielä täpärä koneenvaihto…
Tietoturvallisuus
27.8.2019 10:47
Liikematkustajat ovatkin nykyään avainasemassa tietoturvallisuuden ja tietomurtojen eston suhteen. Samalla kun nettiyhteydet muuttuvat sujuvammiksi ja nopeammiksi ja netissä surffailu matkan aikaan yleistyy, myös tietomurron riski matkustajalla kasvaa. Lue täältä vinkkejä tietoturvallisempaan matkustukseen.
GDPR tulee
20.3.2018 15:21
Matkustuspalveluihin liittyy matkustajaprofiileissa asuvia henkilötietoja, kuten nimiä ja osoitteita, passinumeroita ja matkustusmieltymyksiä. Tätä tietoa täytyy siirtää tarvittavin osin eri puolilla maailmaa palveluntuottajille, joita matkoilla käytetään. Miten me olemme huomioineet tietosuojan?
EMAn palvelut suomalaisille yrityksille
16.3.2018 12:33
Mitä tehdä, jos liikematkustaja sairastuu vakavasti Siperian perukoilla? Uskaltaako korvatulehduksessa lentää? Minkä tasoiseen sairaalaan työntekijäsi on kiikutettu Kiinassa? Uhkaako potilasta ns. spanish trap eli ylitehokas (ja kallis) yksityishoito, josta ei pääse karkuun?
Inspired by Iceland
11.10.2017 14:53
"Miten sinä toimit kriisissä?", kysyy Icelandairin maajohtaja Pekka Mäkinen. "Vaivutko murheen alhoon vai inspiroidutko yrittämään entistä kovemmin?" Kriisi voi olla lopun alkua tai se voi olla kokonaan uusi alku, josta otetaan opiksi ja noustaan entistä ehompina. Islannin matkailun ja Icelandairin piti kerätä voimansa taisteluun pienentyvää bisnestä ja erilaisia huhuja ja olettamuksia vastaan.

Pages

Subscribe to turvallisuus