SMT Sport

Mut joku muu saa hoitaa meidän reissut.

Oletko suunnittelemassa matkaa joukkueesi tai ryhmäsi kanssa? Voit keskittyä itse joukkueesi johtamiseen ja hyvinvointiin sekä pelaajien sparraamiseen ja kannustamiseen, kun otat SMTsport-tiimin mukaan jo matkan suunnitteluvaiheessa. Meillä ymmärretään pelaajien sielunelämää ja urheilumatkojen erityistarpeita - ennakoinnoinnilla, valppaudella ja turvallisuudella on merkitystä varsinkin, kun matkustat ryhmän kanssa. Saat käyttöösi meidän 24h-päivystyspalvelun etkä jää ryhmäsi kanssa yksin yllättävissäkään tilanteissa. Lisäksi osaamisemme näkyy joukkueellesi säästöinä matkan lopullisessa hinnassa.

"Meiltä saat edulliset nuorisohinnat ryhmille. Voit käyttää esim. SAS:n nuorisohintoja, jotka ovat jopa 35 % edullisemmat kuin normaalit ryhmälentohinnat. Ryhmään voi kuulua myös aikuisia, kunhan matkustajista 80 % on alle 26-vuotiaita", muistuttaa Ari Pura SMTsport-tiimistä.

Ari jatkaa: "Aina sattuu ja tapahtuu. Yksi ryhmästä myöhästyy lennolta, toisen passi jää lentokoneen istuimen taskuun, kolmannen kassi unohtuu bussiin - ja ilman luottokamoja ei tule voittoa. Huolellisinkaan suunnitelma toteutuu harvoin sellaisenaan, vaan yllätyksiä mahtuu matkaan kuin matkaan. Me osataan vinkata, kuinka yllätykset kampitetaan ja autetaan, kun on tarvetta. Hyvässä valmennuksessa ja hyvin suunnitellulla matkalla joukkuehenki kasvaa, vaikka koti-ikävä välillä vaivaisikin. Siinä ei ole muuten mitään noloa. Jopa työkseen matkustavat tuntevat koti-ikävää".

"Kannattaa myös keskustella avoimesti matkalle lähtijöiden kanssa jo etukäteen, kuka haluaa istua kenenkin vieressä lentokoneessa ja ketkä haluavat nukkua samassa huoneessa. Myös lentokoneaterioiden tilaukset on hyvä tehdä ennakkoon, sillä jonkun penkin kohdalla se koneen halutuin salaatti tai sämpylä loppuu kuitenkin. Joskus pieneltä tuntuva asia on jollekin iso asia - ja voi vaikuttaa yllättävän paljon koko joukkueen fiilikseen", Ari vinkkaa.

Miksi kannattaa valita meidät?

Päivystyspalvelu 24/7

• Ennakoimalla minimoimme riskit esim. lakkotilanteessa
• Poikkeustilanteissa kontaktoimme ja autamme ryhmää
• Tavoitat meidät 24/7, kun tarvitset apua matkan aikana

Ammattitaitoinen suunnittelu

• Matka-agendan ja aikataulujen suunnittelu
• Lento- ja kuljetusvaihtoehtojen kartoitus ja varaukset 
• Hotellin tai muun majoituksen kartoitus ja varaukset joukkueen tarpeiden mukaisesti
• Joukkueen ruokailujen suunnittelu ja varaukset
• Kuljetusten ja kenttien varaukset kohteessa
• Vapaa-ajan ohjelman suunnittelu ja varaukset

Edut ryhmille

• Lentohinnat nuorisolle
• Sopimushinnat ylimääräisistä matkatavaroista
• Nopeat ryhmämatkalähtöselvitykset lennoille
• Amex GBT -sopimushinnat majoituksista
• Luotettava ja kokenut kumppani

 

Liity meidän SMTactive-ryhmään Facebookissa https://www.facebook.com/groups/1473133506095183/. Se on tarkoitettu kaikille niille, joiden mielestä elämä ilman harkkoja ei ole elämää. Sieltä löydät tarjouksia, iloisia yllätyksiä ja SMTsport-tiimin vinkkejä. Pääset liittymään, kun olet kirjautunut Facebookiin.

Asiakkaanamme et jää reissussa yksin. Olemme joukkueen tukena ennen reissua, sen aikana ja vielä matkan jälkeenkin. SMT:llä on yli 100 vuoden kokemus ihmisten liikuttamisesta ja meillä on loistava tekemisen fiilis, joka tuntuu ja näkyy myös asiakastyytyväisyydessä. Käytössäsi on oma SMTsport-tiimi, josta saat asiantuntevaa palvelua rennolla otteella Arilta, Pialta, Sirpalta ja Lauralta. Meillä on kokemusta myös eri lajien erikoistarpeista. 

Mikäs sun jengi on? Tämä sivu on tarkoitettu sporttaajille ja myös muille ryhmille on tehty omat sivut: Salibandy /smtactive/salibandy, lätkä /smtactive/jaakiekko, futis /smtactive/jalkapallo.

Kun suunnittelet pelireissua, pirauta meille p. +358 10 826 2620 tai laita meiliä ryhmat@amexgbt.com Voit myös lähettää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. 

Haluatko varmistaa, että joukkueesi reissut menevät tänä vuonna maaliin? Täytä yhteystietosi, niin otamme pikimmiten yhteyttä.

Ota yhteyttä