Tapahtumat

Miksi tekisit pienellä liekillä, kun voit sytyttää kunnon roihun? Miten teet vaikutuksen ensimmäisellä kerralla? Kuinka saat toisen rakastumaan aina uudelleen ja uudelleen? Me tiedetään. Soita nyt +358 9 42729116.

"Jos haluat saada, sun pitää myös antaa. Sama pätee businessmaailmassa ja siksi tapahtumia tehdään", innostuu meidän #ihmenainen Asta Vento. "Meiltä löytyy kohtaamisten ammattilaiset. Teimme viime vuonna lukemattoman määrän yritystapahtumia ja asiakkaamme ovat hurjan tyytyväisiä. Haastamme asiakkaat ottamaan tapahtumistaan irti enemmän", jatkaa Asta. Kohtaamisten syventämiseen ja kohderyhmän laajentamiseen on tarjolla uusia, inspiroivia vaihtoehtoja. Tärkeintä on hurmata, sitouttaa ja saada aikaan wow. Seuraa meitä somessa Facebookissa sekä Instagramissa

"Kun kerron, että olemme myös tapahtumatoimisto, kuulen entistä harvemmin "nevö hööd". Meiltä löytyy villejä tarinoita, hurmaavia ideoita ja onnellisia asiakkaita", heittää Asta iloisesti hymyillen.

Miksi tekisit pienellä liekillä, jos voit sytyttää roihun?
Kyseenalaista, haasta ja ravistele. 

1. Konsepti
Tapahtumakonseptin suunnittelu vie eniten aikaa ja on kriittisintä. Määrittele miksi ja kenelle järjestät tapahtuman ja mitkä ovat tavoitteesi. Hyvä konsepti kiteyttää kaupallisen viestisi kiinnostavaksi kokonaisuudeksi. Jos tapahtumasi toistuu, uudista konseptia rohkeasti, vaikka asiakkaasi eivät odottaisikaan muutosta. Mikä tekee tapahtumastasi sellaisen, että osallistuja rakastuu sinuun?

2. Ajankohta
Kun olet liikkeellä hyvissä ajoin, on sinulla enemmän pelivaraa. Isoimmat tapahtumatilat varataan jopa vuosia ennen tapahtumaa. Kysytyimpien puhujien, artistien ja myös osallistujien aika on kortilla. Mitä jos pitäisit tapahtumasi ajankohtana, jolloin kukaan muu ei tee sitä - saat paremman huomionarvon ja säästät kustannuksissa. Maanantai voi olla hyvä päivä boostata viikko energisesti käyntiin. Thank God It's Monday #TGIM

3. Tila
Parhaimmillaan tila inspiroi ja syventää tapahtumasi viestiä. Omaperäisimmät tapahtumat rakennetaan usein black boxeihin tai paikkoihin, joissa ei ole edes seiniä. Seikkaillessasi netissä etsimässä tilaa, on hyvä muistaa, että kaikki paikat eivät löydy sieltä. On aarteita, joista vain ammattilaiset tietävät. Seuraa meitä Instagramissa #venuehuntress.

4. Esiintyjät
Älä tyydy tavanomaiseen. Autamme konseptoinnissa ja etsimme kiinnostavimmat esiintyjiä. Meillä on kokemusta kenellä on eniten annettavaa ja kuka sytyttää roihun. Kannattaa myös miettiä haluatko lavalle yhden ison nimen vai mitä nostaisit framille huipputyyppejä, jotka ovat huomisen tähtiä. Jos haluat ottaa somen osaksi tapahtumaasi, valitse moderaattoriksi vahva somevaikuttaja tai ota mukaan vaikkapa somevaari. 

Aikaa ja resursseja on vähemmän,budjetit ovat tiukempia ja tavoitteet kovempia. Sytytä tässä sitten roihu.
Asiakkaittamme mielestä meistä on apua.

Rakastaa, ei rakasta, rakastaa

Tässä duunissa hulluus on hyväksi ja rohkeus on edellytys. Tapahtumien konseptoinnissa vain taivas on rajana ja kun jätät haluamasi muistijäljen -,olemme onnistuneet.  Meillä on loistava tekemisen fiilis ja viimeisimmät sähköiset vimpaimet. Teemme yritystapahtumia godzilla-kokoisista tapahtumista pikkuriikkisiin bileisiin ja asiakkaistamme 92 % suosittelisi meitä. Saat meistä taloudellisesti vahvan kumppanin. Meidät tunnetaan nimeltä American Express Meetings & Events ja toteutamme maailmanluokan yritystapahtumia. Niitä tehdään myös Suomessa.

Pyydä meiltä ehdotus seuraavasta tapahtumastasi

Soita tai meilaa [email protected] p. 050 414 1505 tai [email protected] p. +358 9 42729116.

Heitä meille yhteystietosi. Siitä se alkaa.