Viestintä (SoMe)

Älypuhelimet ja uusi teknologia mahdollistavat nopean ja ajankohtaisen tiedon jakamisen sekä uudella tavalla osallistujien aktivoimisen ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana sekä sen jälkeen. Meillä on useampia ratkaisuvaihtoehtoja tapahtumaviestinnän toteuttamiseen ja osallistujien aktivointiin. Ota käyttöösi some-kanavat, joissa ihmiset ovat jo valmiiksi. Voimme tehdä kaikissa some-kanavissa käydyistä keskusteluista yhteenvedon tapahtumasivustollesi.

Twitter-seinä elävöittää tapahtumaa ja synnyttää dialogin osallistujien ja esiintyjien sekä järjestäjien välille. Tiedon ja mielipiteiden jakaminen sekä kommunikointi on helppoa. Samalla
tavoitat tapahtumallasi moninkertaiset määrän ihmisiä. Aktiivinen twiittaus nostaa yrityksesi näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja juuri sinun tapahtumasi voi nousta päivän twiitatuimmaksi aiheeksi.

Instagram-kuvaseinä on hauska ja moderni tapa jakaa kuvia onnistumisen hetkistä, tapahtuman tunnelmasta sekä kohtaamisista. Kuvaseinä lisää osallistujien interaktiivisuutta tapahtumassa ja tapahtuman näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

Viestiseinäpalvelumme tarjoaa helpon ja joustavan tavan aktivoida yleisöä seminaari- ja kokoustilanteessa. Viestiseinän avulla yleisö voi kysyä, kommentoida ja osallistua äänestyksiin ja mielipidekyselyihin, matkapuhelimen tekstiviesti- tai web-palvelulla. Kaikki viestit arkistoituvat talteen, jotta voit hyödyntää niitä tapahtuman jälkeen. 

Tämän lisäksi tarjoamme joustavaa viestintäpalvelua tekstiviestein. Viestien avulla voit  tiedottaa tai ohjeistaa henkilöitä tai ryhmiä helposti ja tehokkaasti tapahtuman, kokouksen tai ryhmämatkan aikana. Palveluun on mahdollista liittää myös paluuviestiominaisuus, jolloin viestin saaja voi vastata esim. avainsanalla tai vapaavalintaisella tekstillä viestissä olevaan kysymykseen.