American Express Global Business Travel Suomessa

American Express Global Business Travel on maailman johtava liikematka- ja tapahtumatoimisto. Suomeen se rantautui kirjaimellisesti 29.10.2018, kun sitä vuosikymmeniä edustanut SMT muutti nimensä. Meillä on yli 100 vuoden kokemus liikuttaa ihmisiä Suomessa ja muualla. Teimme viime vuonna pelkästään Suomessa 2 400 tapahtumaa ja lähetimme maailmalle yli 100 000 lentomatkustajaa. Meillä on taito suunnitella ja toteuttaa matkasi sekä tapahtumasi sekä hoitaa ne yllättävät tilanteet, joita ei voi tulla, mutta välillä kuitenkin tulee. Tarjoamme kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille räätälöityä matka- ja tapahtumahallintoa ja kehitämme sähköisiä palveluita yritysten tarpeisiin.

Olemme onnistuneet rakentamaan innostavan ja energisen voittajakulttuurin. Uudella tavalla näkeminen ja tekeminen näkyy henkilöstö- ja asiakastyytyväisyydessä sekä tuloksessa. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaiden odotukset ja tehdä kohtaamisista tuloksellisia. Asiakkaidemme päättäjistä 93 % suosittelisi meitä kumppaniksi. Meitä on Suomessa noin 200 liike- ja ryhmämatkojen sekä tapahtumien asiantuntijaa. 

Asiakkaitamme ovat suomalaiset ja kansainväliset yritykset ja yhteisöt, jotka ostavat ja haluavat olla mukana kehittämässä liikematkustuksen matkahallinnon sekä tapahtumien palveluita. Räätälöimme palvelumallin kunkin asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Olemme yksi  valtionhallinnon asiakkaiden matkapalveluiden puitesopimuskumppaneista. 
 
Olemme mukana taistelussa yksinäisyyttä vastaan
Yhteisöllisyys ja toisten huomioiminen ovat osa palvelufilosofiaamme, ja siksi haluamme jakaa matkustajille ja tapahtumien tekijöille vinkkejä ja työkaluja työssä ja työmatkalla jaksamiseen, helpompaan ja mukavampaan elämään, joka inspiroi myös arkena. Olemme mukana taistelussa yksinäisyyttä vastaan ja tavoitteenamme onkin tulla Suomen parhaaksi palveluyritykseksi. 

Tavoitettavuus
Meillä on kokeneita matka-asiantuntijoita ympäri Suomea. Autamme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa. 

Omistussuhteet
American Express Global Business Travel omistaa meidät. 

Yhteistyökumppanit
Edustamme ainoana suomalaisena matkatoimistona maailman suurinta liikematkatoimistoa American Express Global Business Travelia, josta tuli myös omistajamme 1.11.2016. Lähes 30 vuotta jatkunut yhteistyö on syventynyt entisestään ja tarjoaa asiakkaillemme suomalaisen vaihtoehdon globaalin verkoston tuomin eduin.

Tarjoamme yhä tehokkaampia matkahallinnon- sekä tapahtumapalveluja kaiken kokoisille yrityksille. Yhteinen tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua ja teknologiaratkaisuja. Olemme suomalaisille yritysasiakkaille aidosti paikallinen palveluntarjoaja ja vastaavasti globaaleille yrityksille kansainvälinen matka- ja tapahtumahallinnon organisaatio.

Vastuullinen liiketoiminta
Tunnemme vastuunsa taloudellisissa, sosiaalisissa ja ympäristöasioissa. Vastustamme orjuutta ja ihmiskauppaa. Kannustamme myös yhteistyökumppaneitamme Suomessa ja maailmalla vastuulliseen liiketoimintaan ja ympäristön huomioimiseen.

Y-tunnus: 0215207-5
VAT number: FI02152075
Kuluttajaviraston rekisteritunnus: 3467/00/Mj Mv
Kaupparekisterinumero: 121.175